Upenes ar karstu krēmu un biskvītu

7. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Upenes ar karstu krēmu un biskvītu recepte
Upenes ar karstu krēmu un biskvītu recepte
Vēlies sajust gabaliņu vasaras? Lūk, variants, kā to izdarīt!
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas


Padomi:
•    Lai labāk saglabātos vitamīni, vasarā vāktās un saldētās ogas labāk izmantot nekarsētā veidā, tikai atkausētas.
•    Ogas jāatkausē istabas temperatūrā, nevajadzētu izmantot mikroviļņu krāsni vai turēt tās virs karsta tvaika.
•    Ja vēlaties saldētās ogas izmantot saldā ēdiena rotāšanai, ogas jāizņem no saldētavas tikai 15 līdz 30 minūtes pirms ēdiena pasniegšanas. Ja ogas atlaidināsiet ilgāk, tās zaudēs formu.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+