Biezpiena sacepums

Latvijas virtuve
29. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Biezpiena sacepums
Biezpiena sacepums ir latviešu versija par siera kūku, lieliski garšos kopā ar dzērveņu ķīseli.
Sarežģītība
Zema
Personas
Pannas diametrs 25 cm
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
25m
Pagatavošana
45m
Kopējais laiks
1st 10m
4 vērtējumi
5/5

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs