• Liene Šomase atklāj, kurš viņu atturējis no pašnāvības

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no video
    2016. gadā Latvijas medijus pāršalca ziņa par Lienes Šomases izteikumiem kādā koncertā Daugavpils Kultūras pilī. Liene nekautrējās lieto necenzētu leksiku, kas tika iemūžināts arī video un nopludināts sociālajos tīklos. Sabiedrība bija manāmi šokēta par mākslinieces ieteikumiem.

    Mūziķe raidījumā «Kad viņas satiekas» atklāj, ka tas laiks viņas dzīvē ir bijis tik emocionāli smags, ka pat apsvērusi domu doties uz veikalu pēc striķa.

    «Mani noturēja tikai un vienīgi meita un mana bērnu un jauniešu radošā studija. Viņi bija vienīgie, kas man deva spēku un enerģiju celties un darīt,» atklāta ir Liene Šomase.

    Sieviete pauž, ka tajā laikā ir apzināti pazudusi no publiskās telpas, kas viņai ļoti palīdzējis. Māksliniece gan neslēpj, ka cilvēki joprojām atceras šo gadījumu un mēdz to pieminēt gan sociālajos tīklos, gan pasākumos.

    «Vēl nesen kādā pasākumā dzirdēju cilvēkus sačukstamies: «Re, kur tā trakā.» Es viņiem saku: «Gribat trako? Būs!» Es esmu ļoti laba aktrise un esmu iemācījusies spoguļot cilvēkus. Kādi jūs būsiet pret mani, tāda būšu pret jums,» rezumē Liene Šomase.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē