• FOTO: Zelta spalvas ceremonijā sumina izdevniecības Žurnāls Santa gada labākos

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    22. janvāris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ar uzrunu viesiem un izdevniecības darbiniekiem pasākumu atklāja valdes priekšsēdētājs Ivars Zariņš
    Foto: Vladislavs Proškins, F64
    Ar uzrunu viesiem un izdevniecības darbiniekiem pasākumu atklāja valdes priekšsēdētājs Ivars Zariņš
    Kā aktieriem Oskars vai Spēlmaņu nakts, tā arī izdevniecība Žurnāls SANTA katru gadu rīko balvu pasniegšanas ceremoniju Zelta spalva, kurā tiek apbalvoti labākie darbi gan pašu darbinieku, gan profesionālas žūrijas vērtējumā. Saviesīgajā pasākumā Stricka villā tika sumināti labākie žurnālisti, fotogrāfi, stilisti, mākslinieki un redaktori.

    Profesionālajā žūrijā šogad tika uzaicināti: žurnāliste un izdevēja Inga Gorbunova, Latvijas Universitātes pasniedzējs, mediju eksperts Rolands Tjarve, Latvijas Mākslas akadēmijas pasniedzējs Ivs Zenne un neatkarīgā pētnieciskās žurnālistikas centra ReBaltica līdzdibinātāja, žurnāliste Inga Spriņģe. 

    Darbi tika vērtēti deviņās kategorijās.

    Kategorijā Labākais dizains mēneša,divu/trīs mēnešu žurnālu grupā profesionālās žūrijas balsojumā uzvarēja žurnāls KLUBS Nr.8 un mākslinieks Kārlis Bērziņš, bet tautas balsojumā žurnāls Santa Nr.9 un māksliniece Ieva Briede;

    Kategorijā Labākais dizains nedēļas un divu nedēļu žurnālu grupā lēmums gan profesionālās žūrijas balsojumā, gan tautas žūrijas balsojumā sakrita, un labākā dizaina balvu ieguva žurnāla Ievas Māja Nr.25./26. n māksliniece Laura Nordmane;

    Par labāko FOTO žūrijas balsojumā atzīts žurnāls Ievas Virtuve Nr. 11 par materiālu Novembra dzīres, kura autores ir Ieva Andersone, Ginta Vītola un Dagnija Zīverte, savukārt tautas balsojumā par labāko atzīts Mārtiņa Plūmes darbs Trīs soļi nezināmajā žurnāla KLUBS jūlija numurā.

    Par labāko VĀKU profesionālā žūrija atzina žurnāla IEVA vāks Kilogrami galvā un citās vietās, ko veidoja Iveta Bajāre un Agija Vismane, bet tautas balsojumā par labāko atzīts žurnāls Santa Nr.8, ko veidoja Ginta Vītola un Aiga Rēdmane.

    Dubultuzvaras bija arī kategorijās PROBLĒMRAKSTS un FOTOSTĀSTS, kur profesionālās žūrijas domas sakrita ar tautas balsojumu. Par labāko problēmrakstu atzīta Aivas Kanepones intervija žurnālā IEVA Es vairs nevaru, bet par labāko fotostāstu  – Mārtiņa un Diānas Plūmju fotostāsts žurnālā KLUBS – Trīs soļi nezināmajā.

    Kategorijā Labākais praktiskais materiāls uzvaras laurus žūrijas vērtējumā plūca Ievas Smilgas sagatavotais materiāls žurnālā Ej!SUP dēļu ceļvedis. Tautas balsojumā par labāko praktisko materiālu tika atzīts Agijas Vismanes darbs žurnālā IEVA – Peldkostīmi pilnai laimei.

    Kategorijā Labākā Intervija žūrijas vērtējumā par labāko tika atzīta izdevniecības galvenās redaktores Santas Ančas intervija žurnāla SANTA jūnija numurā ar Latvia Tours direktori Ievu Keišu. Tautas balsojumā par labāko atzīta Aivara Pastalnieka intervija žurnāla KLUBS decembra numurā Starpnieks, kurā tika intervēts uzņēmējs Māris Martinsons.

    Gada redaktora gods, uz ko pretendēja arī portāla santa.lv galvenā redaktore Sindija Meluškāne un žurnāla Klubs galvenais redaktors Aivars Pastalnieks, tika žurnāla Privātā Dzīve redaktorei Inesei Mizovskai. Par lābāko reklāmas pārdevēju tika atzīta Inta Meldere, bet par labāko administrācijas darbinieku – Baiba Astrauska.

    Iemesls svinēšanai arī mums — portālam Santa.lv, jo pirmā gada laikā esam sasnieguši vairāk kā sākotnēji tika cerēts un straujiem soļiem tuvojamies TOP 10 lasītākajiem portāliem Latvijā pēc Gemius Audience datiem.  

    Portāla Santa.lv redaktori. Attēlā no kreisās: Toms Timoško, Sindija Meluškāne un Līga Stirna.
    Portāla Santa.lv redaktori. Attēlā no kreisās: Toms Timoško, Sindija Meluškāne un Līga Stirna.

    Priecājamies par mums un kolēģiem un vēlam veiksmi un izdošanos gan viņiem, gan visiem pārējiem!

    Zelta spalvu ieguvušos materiālus pilnā apjomā var izlasīt šeit:

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē