• FOTO: Apskati, kā Jūrmalā dzīvo skandalozā Krievijas žurnāliste Božena Rinska

    Dodamies ciemos
    Marta Kalniņa
    Zane Piļka- Karaļeviča
    14. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Žurnāls «Privātā Dzīve» ciemojās Boženas jaunajās mājās.
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Žurnāls «Privātā Dzīve» ciemojās Boženas jaunajās mājās.
    Krievijas žurnāliste Božena Rinska pirms diviem gadiem pārcēlās uz dzīvi Jūrmalā, un kopš tā laika visai asi iestājas pret Latvijas krieviem, kuri atbalsta Putina režīmu. Nupat viņai atkal izdevies nokaitināt daudzus vietējos krievus.

    Božena sevi uzskata par taisnības cīnītāju, un nav spējusi palikt Krievijā pēc tam, kad tā uzsāka karu Ukrainā. Žurnāliste pārdeva visu, ko varēja, un kopā ar trīs gadus veco meitu pārcēlās uz dzīvi Latvijā.

    Būdama šerpa rakstura un ar asu mēli, viņa allaž norādījusi, ka Latvijas krievu vidū esot pārāk daudz to, kuri atbalsta karu un Putinu. Ja kāds iesaistījās ar viņu šāda rakstura diskusijās, tās nereti beidzās ar kārtīgu izplūkšanos. Nupat Božena sniedza interviju Krievijas žurnālistam Iļjam Azaram, un tajā jau atkal pamatīgi iekarsa par šo tēmu. Viņa skarbi kritizēja Latvijas nepilsoņus, stāstot, ka viņas mantas no Krievijas uz Latviju transportējuši tieši nepilsoņi, un ar šiem ļaudīm viņai bijusi vissliktākā pieredze.

    «Tie ir dzīvnieki. Nesaprot, kas ir labi, kas ir slikti.

    Ar viņiem nav iespējams vienoties… Blēži, zagļi, negodīgi cilvēki! Cik esmu sadarbojusies ar latviešiem. Cilvēki! Bet nepilsoņi… Cik esmu mainījusi kurjerus un piegādātājus – dzīvnieki!» kaismīgi klāsta Rinska.

    Šādi apgalvojumi nav palikuši nepamanīti. Nosodījumu Boženas teiktajam pauda gan uzņēmēja Olga Krūze, gan pašmāju deputāte Glorija Grevcova, kura sociālajos tīklos ļoti mīl komunicēt krievu valodā. Viņa krieviski norādīja, ka Božena te ir tikai ciemiņš, un tad jau arī viņai vajadzētu runāt latviešu valodā. Arī Glorijas sekotāji aicināja Boženu doties prom un norādīja, ka tādi kā viņa te neesot vajadzīgi. Tiesa gan, Božena šobrīd aktīvi mācās latviešu valodu, gatava attiekties no Krievijas pilsonības un saistīt savu dzīvi ar Latviju.

    Ciemos pie Boženas Jūrmlalā

    Pērn žurnāls «Privātā Dzīve» viesojās pie Boženas Jūrmalā, kur viņa iegādājusies īpašumu. Piedāvājam arī jums paviesoties pie drosmīgās krievu žurnālistes, kura ļoti lepojas ar savām skaistajām kolekcijām.  

     

      

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē