• Atklāts stāsts: Kā patiesībā dzīvo, mīl un pelna seksīgā Liene Ušakova

    Slavenības
    4. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Liene Ušakova
    Foto: Publicitātes foto
    Liene Ušakova
    Uzskatos viņa allaž bijusi drosmīga un kautrību vienmēr metusi pie malas, tāpēc efektīgās dāmas parādīšanos ekrānā skatītāji gaidīja ar nepacietību. Žurnālam «Privātā Dzīve» viņa uzticējusi savu stāstu.

    Sporto un strādā naktsklubos

    Viena no spilgtākajām realitātes šova «Slavenības. Bez filtra» 10. sezonas dalībniecēm Liene Ušakova žurnālam «Privātā Dzīve» atzīst – cer, ka tagad cilvēku uzskati par viņu mainīsies. «Vizuālā tēla dēļ sabiedrība man bieži piedēvē īpašības, kādu reālajā dzīvē nemaz nav,» pārliecināta ir viņa.

    Pavērojot Lienes Ušakovas profilus sociālajos tīklus, var rasties iespaids, ka viņa to tik vien dara, kā piedalās fotosesijās un izklaidējas ar draudzenēm. Tas esot maldīgs uzskats.

    «Ziemas periodā mana ikdiena paiet sporta zālē, skaistumkopšanas salonā un mājās savā mīļajā kūniņā – tā es dēvēju gultu.

    Strādāju par dīdžeju klubā «Piji Riga» un «Studio 69», kā arī turpinu apgūt daudz ko, kas saistās ar skaistumkopšanu,» atklāj Liene.

    Liene turpina attīstīt arī savus sociālos tīklus, un piestrādā par modeli. Piemēram, viņas foto atrodams Kazahstānas žurnāla «Playboy» 2024. gada kalendārā. «Esmu strādājusi Apvienotajos Arābu Emirātos, Itālijā, Šveicē un daudzās citās valstīs. Daudz sadarbību tiek piedāvāts no pieaugušo vietnes «OnlyFans». Nesen saņēmu vēstuli no žurnāla «FHM» ar komplimentu par manu sievišķīgo un seksīgo sociālo tīklu saturu, aicināja bildēties vākam,» atklāj Liene.

    Sirdi iekarojis kāds latviešu puisis

    Pirms pāris gadiem Liene atmaskoja kādu sieviešu apkrāpēju, ar kuru iepazinās tinderī, un viņa dēļ cieta finansiālus zaudējumus: «Katrai sievietei noteikti ir kāds lauzto siržu stāsts un kāda rūgtāka pieredze krājkasītē. Es mēdzu būt diezgan naiva… Vai es uztveru to par kļūdu? Nez vai. Kaut kad sen tā bija mana izvēle un pieredze, no kuras es daudz iemācījos.»

    Liene Ušakova
    Liene Ušakova

    Liene nav zaudēja ticību īstai mīlestībai. «Jā, sākumā biju piesardzīgāka, bet nekas nespēj notrulināt manu ticību mīlestībai un vīriešiem, tur viss ir kārtībā…» noslēpumaina ir Liene. Viņa teic, ka daudziem vīriešiem ir bail uzsākt attiecības ar tik efektīgu sievieti, kāda ir viņa.

    «Tekstus, ka «latiņa par augstu» un «es jau tevi nepavilktu» esmu dzirdējusi ne reizi vien.

    Taču efektīgai ārienei un sevis kopšanai ir maz sakara ar personību. Pēc dabas esmu mīlīga un nedomāju, ka man būtu astronomiskas prasības pret vīriešiem,» uzsver viņa.

    Martā Go3 demonstrēs jaunu iepazīšanās šovu «Amors», kurā piedalījusies arī Ušakova. «Tas bija skaistākais, kas ar mani varēja notikt,» teic Liene. Iespējams, tieši tur Lienei izdevies atrast savu otro pusīti, jo viņa neslēpj – viņas sirds jau vairākus mēnešus nav brīva. To esot iekarojis kāds latviešu puisis, kura dēļ Liene ļoti mainījusies.

    Sekot varēs intīmās zonas plastiskai operācijai

    «Par sevi ir jārūpējas. Sievietes dažādi noveco. Ir tādas, kurām burvju nūjiņa jāpavicina vairāk, un ir tādas, kurām mazāk. Plastika, kosmetoloģija mani interesējusi jau kopš senseniem laikiem, bet pati tai nopietni sāku pievērsties 30 gadu vecumā. Citas latviešu slavenības līdz šim vecumam sevi jau bija krustu šķērsu nospricējušas,» smejas Liene. Viņa ir nobriedusi savu ārieni uzlabot vēl vairāk, ļaujot savām pārvērtībām sekot šovā Slavenības. Bez filtra

    Tur būšot ne tikai lieko tauku nosūkšanas, bet arī intīmās zonas plastiskā operācija.

    «Piekritu šovā piedalīties, lai uzlabotu savas dzīves kvalitāti,» atklāta ir Liene. Uz jautājumu, ar kuru ķermeņa daļu viņa ir apmierināta pilnībā, tumšmate teic: «Man viss ir skaists. Slīpēju sevi kā dārgakmeni. Vēlos 70 gados būt dziedātāju Šēras un Dollijas Pārtones krustojums. Tāds ir plāns!»

    Vairāk lasi žurnālā «Privātā Dzīve»!

    • Leļļu mākslinieks Putniņš zaudē cīņā ar vēzi. Sieva Dace: "Paldies Dievam, tas nebija ilgi un mokpilni..."
    • Bijušais deputāts Riekstiņš dodas karot. "Sliktākajā gadījumā tā būs jēgpilna nāve."
    • Dons jau pošas uz Eirovīziju
    • Ceriņa pēc šķiršanās atgriežas TV
    Privātā Dzīve nr05/2024

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē