Ērkšķogu biezenis

14. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ērkšķogu biezenis recepte
Ērkšķogu biezenis recepte
Vienkāršs veids, kā saglabāt ērkšķogās esošos vitamīnus.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti

 

Var arī tā:

 

  1. Notīrītas ogas samaļ, bez ūdens savāra. Karstu biezeni pilda sterilās burkās, tūlīt noslēdz, atdzesē un uzglabā vēsumā.
  2. Šādi samaltu, bet nevārītu biezeni bez cukura vai nedaudz saldinātu, sapildot mazās kastītēs, var uzglabāt saldētavā. 
  3. Ziemā atlaidinot biezeni var ēst un lietot gluži kā svaigu.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+