• Iemarinē gardās gurķu šķēlītes! Burgeriem, sviestmaizēm un arī ziemai

    Marinējumi
    Daina Lapiņa
    10. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Sviestmaižu gurķi
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Sviestmaižu gurķi
    Kraukšķīgie gurķīši lieliski garšos līdzņemamās sviestmaizītēs, hotdogos un burgeros, kā arī vienkārši piedevās pamatēdieniem.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    2 vērtējumi
    2.5/5
    • Gurķus sagriež ripiņās, sīpolus – plānās šķēlītēs.
    • Liek caurdurī virs bļodas, sajauc ar sāli, uz pāris stundām atstāj.
    • Tad nospiež, izklāj starp papīra dvieļiem, atstāj nosusēt līdz nākamajai dienai.
    • Visas marinādes sastāvdaļas sajauc, katliņā karsējot uzvāra, pārlej sterilās burkās ieliktiem gurķiem, aizvāko.
    • Atdzesētus liek ledusskapī.

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē