Jēra cepetis

Cepetis
6. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Jēra cepetis recepte
Jēra cepetis recepte
Jēra gaļa ir viena no visvieglāk sagremojamām gaļām, tādēļ tik piemērota pirmajām svētku pusdienām pēc gavēņa, kad cilvēka zarnu trakts pēc četrdesmit dienu atpūtas par gaļu var justies izbrīnīts un satraukts.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
4-6
Izmaksas
Vidējas

IETEIKUMI

Ar jēru var pasniegt arī citas piedevas – vārītus vai tvaicētus Briseles kāpostiņus, sauktus arī par rožkāpostiem.
Vai blanšētus cukurzirņus – ņem saldētus zirnīšus, saber verdošā ūdenī, kam pievienots sāls un tējkarote cukura, un vāra piecas minūtes. Nokāš, ber bļodiņā un iemaisa zirnīšos pikuci sviesta.
Var arī izcept krāsnī veselus, mizotus, apsālītus burkānus ar olīveļļu un sablendēt kopā ar piciņu sviesta un pilīti sezama eļļas – sanāks garda pastēte!

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+