Šokolādes ola čaumaliņā

Šokolāde
Ievas Virtuve
31. marts
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Šokolādes ola čaumaliņā
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Šokolādes ola čaumaliņā
Foršs darbiņš ģimenes lokā Lieldienu gaidās – pašu gatavota šokolādes ola! Vari izvēlēties, izliet brūno vai balto, pildītu vai kā «kinderolu» ar tukšu vidu!
Sarežģītība
Vidēja
Personas
1
Izmaksas
Vidējas

Brūnās šokolādes vietā ņemot balto, būs balta ola, abas sajaucot – gaiši brūna. Gatavojot to ar tukšu vidu, čaumalas kārtiņu uzaudzē biezāku – ielejot, izlejot un sastindzinot šokolādi vairākās kārtās, lai tā būtu bieza un nesalūztu, vēlāk lobot olu.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+