Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem

Gaļas ēdieni
15. jūnijs
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem recepte
Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem recepte
Vasara nav iedomājama bez dārzā gatavotiem burgeriem.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
3 vērtējumi
5/5

KARAMELIZĒ SĪPOLUS

SAGATAVO GAĻU

  1. Gaļu samīca un veido 4 vienāda izmēra apaļus plācenīšus, katram vidū izveidojot bedrīti.
  2. Vienam hamburgeram ir jāņem vismaz 125 g gaļas, labāk 130–140 g, tad tas iznāks sulīgāks.
  3. Kad gaļas plācenīši gatavi, tos no abām pusēm bagātīgi apber ar jūras sāli.

PIEDEVAS

CEPŠANA

  1. Sakarsē gāzes grilu vai sagatavo ogles un liek gaļu uz restēm ar iedobīti uz leju.
  2. Lai izceptu vidēji labi izceptu gaļu, katra puse jācep 3–4 minūtes.
  3. Pēc 3–4 minūtēm gaļu apgriež un ar lāpstiņu vienu reizi uzspiež, atstāj cepties vēl uz 3–4 minūtēm.
  4. Tikko gaļa apgriezta, tai virsū liek siera šķēlīti.
  5. Ja grilam nav vāka, lai siers labāk kustu, jāuzliek virsū metāla bļoda. 2 minūtes pirms cepšanas beigām uz grila liek maizītes ar griezuma vietu uz leju.
  6. Apcep viegli zeltainas.

GATAVO HAMBURGERU

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+