• Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem

    Gaļas ēdieni
    15. jūnijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem recepte
    Hamburgeri ar karamelizētiem sīpoliem recepte
    Vasara nav iedomājama bez dārzā gatavotiem burgeriem.
    Sarežģītība
    Zema
    Personas
    4
    Izmaksas
    Vidējas
    3 vērtējumi
    5/5

    KARAMELIZĒ SĪPOLUS

    SAGATAVO GAĻU

    1. Gaļu samīca un veido 4 vienāda izmēra apaļus plācenīšus, katram vidū izveidojot bedrīti.
    2. Vienam hamburgeram ir jāņem vismaz 125 g gaļas, labāk 130–140 g, tad tas iznāks sulīgāks.
    3. Kad gaļas plācenīši gatavi, tos no abām pusēm bagātīgi apber ar jūras sāli.

    PIEDEVAS

    CEPŠANA

    1. Sakarsē gāzes grilu vai sagatavo ogles un liek gaļu uz restēm ar iedobīti uz leju.
    2. Lai izceptu vidēji labi izceptu gaļu, katra puse jācep 3–4 minūtes.
    3. Pēc 3–4 minūtēm gaļu apgriež un ar lāpstiņu vienu reizi uzspiež, atstāj cepties vēl uz 3–4 minūtēm.
    4. Tikko gaļa apgriezta, tai virsū liek siera šķēlīti.
    5. Ja grilam nav vāka, lai siers labāk kustu, jāuzliek virsū metāla bļoda. 2 minūtes pirms cepšanas beigām uz grila liek maizītes ar griezuma vietu uz leju.
    6. Apcep viegli zeltainas.

    GATAVO HAMBURGERU

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē