Sildoša Taizemes zupa

Asi ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
3. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Sildoša Taizemes zupa
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Sildoša Taizemes zupa
Garšas buķeti veido smalks līdzsvars starp saldi pikantu un skābi sāļu garšu niansēm, kopā veidojot īpašo garšu kombināciju. Tomēr visam pāri – asums! Šo zupu paši taji nemaz neuzskatot par asu, lai gan Latvijā ne vienam vien asaras izsprūk, to ēdot.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
20m
1 vērtējums
5/5

 

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+