• Šobrīd

    weather img

    Rīga +11°C Viegls lietus, A/DA vējš, 2.57 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Populāra un eksotiska. Ramen zupa ar vistu

    Austrumnieciskas garšas
    Daina Lapiņa
    27. janvāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ramen ar vistu
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Ramen ar vistu
    Ramen ir viena no vispopulārākajām zupām pasaulē. Un ne jau velti – tā ir viegla, pikanta un ļoti aromātiska. Tā kā ārpus mājas ramen zupas baudīšana nav lēts prieks, tā jāpagatavo pašam! Tas it nemaz nav sarežģīti un visi nepieciešamie produkti atrodami lielveikalu plauktos. Ir vērts pamēģināt.
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Katliņā 2 ēdamkarotēs sakarsētas eļļas cep mīkstus un smaržīgus saberztus ķiplokus un sarīvētu ingveru.
    • Iemaisa sojas mērci un, ja ir, vēlams arī 4 ēdamkarotes rīsu vīna. Brīdi apmaisot karsē, tad pielej buljonu, uzvāra un dažas minūtes lēni vāra.
    • Liek klāt strēmelītēs sagrieztas sēnes, vāra vēl 5 minūtes, pēc garšas pieber sāli un piparus, pievieno sagrieztu čili un uz pusēm pārgrieztus pakčojus.
    • Ramen nūdeles izvāra pēc instrukcijas uz iepakojuma, sadala porciju traukos.
    • Blakus liek šķēlēs sagrieztas vistas filejas, pakčoju pusītes, pārlej zupu, virsū liek pa vārītas olas pusītei, pārkaisa sagrieztus sīpollokus un pasniedz.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+