• Asi skābā taizemiešu zupiņa Tom Yum

    Zupas
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    6. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tom Yum
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Tom Yum
    Šī ir viena novisvairāk mīlētajām zupām pasaulē – un ne velti! Tā ir viegla un ļoti ātri pagatavojama, taču bagāta ar sildošām un pikantām austrumu garšvielām. Vislabākais un veselīgākais veids, kā sasildīties pēc sniegotas brīvdienas! Cūkgaļas vietā var ņemt arī vistas fileju, balto zivi, garneles vai citas jūras veltes.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Augstas
    Kopējais laiks
    20m
    • Katliņā uzkarsētā eļļā pāris minūtes maisot karsē Tom Yum pastu.
    • Pievieno šķēlēs vai gabalos sagrieztu fileju, maisot to apcep.
    • Pielej glāzi ūdens, pieliek gareniski pārgrieztu citronzāli, karsējot uzvāra.
    • Tad liek klāt sasmalcinātu sīpolu, salmiņos sagrieztu burkānu un papriku, 4 daļās sagrieztas sēnes, sagrieztu čili un zivju mērci, lēni vāra pāris minūtes.
    • Pielej kokospienu, daiviņās sagrieztu laimu un sakapātu koriandru, vāra vēl pāris minūtes.
    • Citronzāli un laima daiviņas no zupas izņem, zupu sadala porcijās un pasniedz.

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē