Salāti ar čipsiem

26. aprīlis, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Salāti ar čipsiem recepte
Salāti ar čipsiem recepte
Tā kā čipsi mums šķiet garšīgi un tiem ir augsta enerģētiskā vērtība, tos vēlams ēst nevis vienus pašus, bet kopā ar citiem produktiem, kas arī ir derīgi, taču bez izteiktas garšas, ar zemu kaloriju daudzumu, toties bagāti šķiedrvielām, vitamīniem, minerālvielām un olbaltumu.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Pagatavošana
10m

VARIANTI!

  • Spinātu un rukolas lapas var aizstāt vai papildināt ar ledus salātiem, kas ir kraukšķīgi. Noderēs arī Ķīnas kāposts.
  • Ķirštomātiņu vietā var likt smaržīgos un miltainos vietējos tomātus. Tiem var pievienot gurķus un jaunos, maigos kabacīšus.
  • Var sagriezt dažādu krāsu paprikas, tad salāti izskatīsies jautrāki.
  • Bagātīgi var pievienot sakapātus svaigos zaļumus: dilles, pētersīļus, baziliku, timiānu, kinzu, mazliet rozmarīnu, arī jaunos sīpolus vai saspiestu ķiploka daiviņu.  
  • Salātiem var pierīvēt Parmas vai citu cieto sieru. Tāpat tie ļoti labi garšos kopā ar kubiņos sagrieztiem svaigajiem sieriem.
  • Lai arī šiem salātiem pietiek mitruma, kas izdalās no dārzeņiem, ja vēlas, var pārliet arī kādu vieglu jogurta vai citu mērci.
  • Izteiktākam pikantumam var pārslacīt balzametiķi vai Light sojas mērci. Labu garšu piešķirs arī dresings Četru gadalaiku mērce.
  • Tos var ēst gan atsevišķi, gan kā piedevu pie vistas filejas, ceptas cūkgaļas šķēles, kotletes vai zivs.

Lasi citur

 

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+