Ābolu un ķirbju biezenis

15. februāris, 2018
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Ābolu un ķirbju biezenis recepte
Ābolu un ķirbju biezenis recepte
Izmēģini gardo ābolu un ķirbju garšu kombināciju!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas

 

Varianti:

 

  • Izteiksmīgākai garšai vari pievienot rīvētu citrona miziņu, kanēli, krustnagliņas, ingveru.
  • Ābolu un ķirbja biezeņus var vārīt katru atsevišķi un salikt kopā jau gatavus, jo ne visi ķirbji izvārās mīksti reizē ar āboliem. 
  • Ķirbja vietā var ņemt arī burkānus vai kabačus. 
  • Var gatavot biezeni no āboliem vien – bez ķirbja, cukuru pievienojot pēc garšas.

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+