• SIXT pārdod velo nomas biznesu, to pārņem Nextbike Latvia

    Aktuāli
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    4. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Auto nomas pakalpojumu sniedzējs SIXT no šī gada pārtrauc nodrošināt koplietošanas velosipēdu nomu Rīgā un Jūrmalā, pārdodot to citam operatoram. Jaunais starptautisko velonomas nodrošināšanas sistēmas Nextbike pārstāvis Latvijā turpinās nodrošināt pakalpojumu, un velosipēdi būs pieejami līdz ar velo sezonas sākumu.

    “Esam nodrošinājuši koplietošanas velo nomu Latvijā sešu gadu garumā un apliecinājuši sabiedrībai un sev, ka mēs esam gatavi dalīšanās ekonomikai, kas gūst arvien lielāku popularitāti kā Latvijā, tā visā pasaulē. Pēc veiksmīgi apkalpotiem desmitiem tūkstošu velobraucienu esam nolēmuši pilnībā pievērsties mūsu pamatbiznesam, apmierinot pieaugošo pieprasījumu īstermiņa auto nomas, ilgtermiņa auto līzinga un autoparku vadības pakalpojumu jomā. Uzņēmuma apgrozījums ik gadu ir pieaudzis par 20%, noturot stabila līdera lomu ne tikai Latvijā, bet arī Baltijā. Lai turpinātu nodrošināt labāko auto pakalpojumu servisu, turpmāk vēlamies pilnībā koncentrēties uz šīm jomām,” skaidro Arnis Jaudzems, SIXT vadītājs Baltijas valstīs.

    “Vienlaikus mēs redzam, kā mainās patērētāju izpratne un prasības pret mobilitātes risinājumiem pasaulē, īpaši jaunākās paaudzes vidū, kurai daudz svarīgāku lomu tagad nekā iepriekš nosaka ģeogrāfiskā, funkcionālā un arī finansiālā mobilitātes pieejamība. SIXT pasaulē ir viens no mobilitātes pakalpojumu inovatoriem, tādēļ neizslēdzam iespēju, ka nākotnē paplašināsim savu pakalpojumu klāstu ar laikam un patērētāju interesēm atbilstošu piedāvājumu,” papildina Arnis Jaudzems.

    Velosipēdu koplietošanas pakalpojums Latvijā ir daļa no starptautiskās velosipēdu koplietošanas sistēmas Nextbike, kas ir starp vadošajiem šāda pakalpojuma sniedzējiem pasaulē. Klientiem ir pieejami vairāk nekā 40 tūkstoši velosipēdu 26 valstīs, tādās kā Vācija, Austrija, Ungārija, Polija, Šveice, Turcija un citās. Velosipēdi pieejami kopumā vairāk nekā 200 pilsētās.

    Klientiem, kuri ir reģistrējušies SIXT velo nomas pakalpojumiem Nextbike sistēmā un vēlas saņemt neizmantoto depozītu, jāpiesakās mājas lapā sixt.lv/velo, norādot savu vārdu, uzvārdu, mobilā telefona numuru, ar kuru ir veikta reģistrācija sistēmā, un depozīta summu, ko vēlas saņemt.

    Savukārt klientiem, kuri vēlas turpināt izmantot velo nomas pakalpojumus Rīgā, nav nepieciešams veikt jaunu reģistrāciju. Katra klienta uzkrātais SIXT velo nomas depozīts automātiski būs izmantojams jaunajā Nextbike Latvija tīklā, kā arī jebkurā valstī pasaulē, kur pakalpojums tiek sniegts konkrētās sistēmas ietvaros.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē