• Manikīrs – ne tikai skaistumam!

    Reklāmraksts
    24. marts, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nav noslēpums, ka manikīra un pedikīra procedūras var būt patiesi relaksējošs pasākums, kuru nudien ir pelnījis izbaudīt jebkurš no mums, lai kaut uz brīdi aizmirstu nogurdinošo aizvadīto gadu. Atcerēsimies, ka nagu kopšanas laikā veiktā masāža ir ātrākais un efektīvākais veids, kā paātrināt asinsriti, bet tas savukārt palīdz izvairīties no pietūkuma un locītavu sāpēm, kas jo īpaši kļuvušas aktuālas kopš brīža, kad lielāko dienas daļu pavadām mājās.

    Konsultē EDĪTE ANDERSONE, KOLONNA nagu kopšanas speciālists, podologs

    Nereti manikīrs kļūdaini tiek uztverts tikai kā sevis izdaiļošanas vai luksusa pasākums, bet tā nudien nav. Regulāra nagu kopšana – jo īpaši manikīrs ar nagu mākslīgo pārklājumu – ne tikai uzlabo dienu un, protams, pašsajūtu, bet bieži vien ļauj cīnīties ar dažādām problēmām, ar kurām ikdienā saskaramies.  Trauslākiem, lūstošiem nagiem mākslīgais pārklājums ir vienīgā iespēja iegūt izvēlētās formas un garuma nagus, turklāt tas palīdz arī vizuāli uzlabot dabiskās formas un proporciju nepilnības. Lūšanas un līdz ar to, dažādas nagu traumas praktiski nav iespējamas, bet viena no svarīgākajām mākslīgo nagu priekšrocībām ir iespēja manikīru saglabāt perfektā izskatā no 3–4 nedēļām. Īpaši šādu manikīru novērtēs tie, kas strādā  specialitātēs, kurās ir saskarsmes ar ūdeni ( ārsti, frizieri, skaistumkopšana) – jo šādi iespējams panākt, ka mazāk šķeļas nagu gali.

    Kvalitatīva un profesionāla nagu kopšana sniedz iespēju pareizi apstrādāt iekaisušu ādu un ienadžus ap nagiem tā, lai tie ikdienā vairs nesagādātu nepatīkamus brīžus. Regulāra nagu un kutikulas apstrāde un attīrīšana sniedz papildu drošības sajūtu par izvairīšanos no dažādām infekcijām un iekaisumiem. Šīs problēmas var rasties, ja rokas vai kājas regulāri tiek pakļautas lielai slodzei un stresam, piemēram, ja ir bieža saskare ar dažādu produktu, materiālu vai temperatūras maiņu. Minētie piemēri var veicināt dažādu problēmu rašanos un sagādāt nevajadzīgas raizes ikdienā, kas jo īpaši ir svarīgi šajā trauksmainajā laikā.

    Protams, ne mazāk nozīmīgi ir tas, ka ar manikīra palīdzību, krāsām un dekoriem mēs varam izpaust savas individuālās personības un garastāvokļa iezīmes. Šobrīd jo īpaši aktuāls nagu kopšanā ir minimālisms, abstrakts dizains, folija un kristālu spožums. Modē atgriežas garāki nagi un ovāla forma. Stabilu vietu manikīra pasaulē saglabā franču manikīrs, kas šobrīd jo īpaši iecienīts ir ar matēto pārklājumu.

    Īpašu piedāvājumu klientiem ir sagatavojusi arī KOLONNA. Mūsu salonos līdz pat 9. maijam spēkā ir akcija “NEATSAKI SEV” – iegādājies manikīra vai pedikīra pakalpojumus vismaz 30 EUR vērtībā un saņem 20% atlaidi! Piedāvājums spēkā, veicot pakalpojuma rezervāciju tiešsaistē:

    (1) ej uz www.kolonna.com;

    (2) spied «piesakies pakalpojumam»;

    (3) aizpildi pieteikumu, komentārā ierakstot atlaides kodu «neatsaki sev».

    Uz tikšanos!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē