• Kā pārnest datus no savas vecās ierīces uz jauno Huawei viedtālruni

    Reklāmraksts
    27. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viedtālrunis ikvienam lietotājam ikdienā paspējis ieņemt svarīgu digitālā asistenta lomu, turklāt bieži tas ir daudz spējīgāks un ātrāks par cilvēku. Nomainot asistentu un iegādājoties jaunu ierīci, piemēram, kādu no jaunās Huawei P40 sērijas viedtālruņiem, nepieciešams visus esošos datus pārnest uz to.

    Lai gan reizēm datu pārsūtīšana var būt sarežģīts un laikietilpīgs process, to iespējams atvieglot un padarīt pārslēgšanos uz jauno tālruni ātru un vienkāršu. Huawei lietotņu veikals AppGallery piedāvā izmantot īpaši izstrādātu datu pārnešanas lietotni “‘Tālruņa klons” (Phone clone), ko iespējams augšuplādēt uz jebkuras ierīces. Plašāk par to, kā veiksmīgāk pārnest savus datus, izmantojot “Tālruņa klonu”, stāsta Huawei Mobile Services Biznesa attīstības vadītāja Latvijā Gunta Kursiša.

    Lietotājiem ir svarīgi, lai viņu dati jaunajā ierīcē nonāk ātri, viegli un  droši – tā, lai personīgā informācija nepazustu vai nenonāktu nelabvēļu rokās. Taču parasti lietotāji fotoattēlu, personīgo kontaktu, ziņojumu, videoklipu, saziņas vēstures un lietotņu datu pārvietošanu uz jaunu tālruni saskata kā lieku problēmu. “Trešo pušu izstrādātie datu pārnešanas rīki vai fiziski savienojumi informācijas pārnešanu padarījuši ļoti laikietilpīgu, tādēļ Huawei ir izstrādājis savu datu pārnešanas alternatīvu “Tālruņa klons”, lai sniegtu lietotājiem pašu labāko un uzticamāko lietotāja pieredzi datu pārnešanas procesa laikā,” stāsta G. Kursiša.

    Datu pārnešana nekad nav bijusi tik vienkārša, jo nu to varēs veikt nieka sešos vienkāršos soļos – atzīmējot jauno ierīci, atzīmējot veco ierīci, noskenējot QR kodu, izvēloties datus, kurus vēlaties pārsūtīt, tad – sagaidot augšuplādes noslēgumu un, visbeidzot – izbaudot savu jauno tālruni ar visu tajā nepieciešamo informāciju.

    Pilnīga tālruņa datu dublēšana pāris minūšu laikā

    Lai aktivizētu Huawei datu pārnešanas lietotni, lietotājam atliek vien iestatīt bezvadu tīklāju datu pārraidei starp ierīcēm. Turklāt, pateicoties drošai bezvadu tīkla šifrēšanai, lietotājs var neuztraukties par saviem datiem, jo to dublēšana nevienā brīdī nenotiek mākonī un netiek izmantots arī cietais disks. “Lietotne “Tālruņa klons” ļauj izveidot savienojumu ar jauno tālruni un pārnest datus neticamā ātrumā – pat 1GB minūtē, tādējādi atvieglojot tālruņa nomaiņu ikvienam. Neatkarīgi no tā, cik daudz iemīļotu un ikdienā aktīvi lietotu aplikāciju glabājas jūsu tālrunī, tās visas tiks augšupielādētas jaunajā Android viedtālrunī tikai dažu minūšu laikā,” skaidro G. Kursiša.

    “Mēs lepojamies ar to, ka funkcija “Tālruņa klons” darbojas kā uz Huawei, tā arī uz citu ražotāju tālruņiem,” viņa turpina. “Tas nozīmē, ka datu pārsūtīšana ir paveicama pavisam viegli, būtiski uzlabojot šo viedtālruņu lietotāju pieredzi.”

    Pāris vienkārši soļi, lai jaunais viedtālrunis būtu gatavs lietošanai!

    “Tālruņa klons” funkcija būs pieejama visos jaunākajos Huawei viedtālruņu modeļos, tostarp jaunās Huawei P40 sērijas tālruņos. “Mēs esam nodrošinājuši datu pārnešanas lietotnes pieejamību ne tikai AppGallery, bet arī lietotņu veikalos Google Play un App store, tādējādi nodrošinot ērtu datu pārnešanu visu viedtālruņu īpašniekiem, neskatoties uz tiem pieejamo operētājsistēmu,” stāsta Huawei Mobile Services Biznesa attīstības vadītāja G. Kursiša. 

    Kad abos viedtālruņos ir atvērta jaunākā lietotnes versija, atliek tikai atzīmēt, kurš ir jaunais, un kurš – vecais viedtālrunis. Pēc šī jaunajā viedtālrunī parādīsies QR kods, kas būs jānoskenē ar vecā tālruņa kameru, savstarpēji savienojot abas ierīces. Savukārt tālāk seko pats vienkāršākais solis – datu pārnešana. “Jāatzīmē, ka “Tālruņa klons” ļauj lietotājam izvēlēties, kādu konkrētu informāciju dublēt. Tas nozīmē, ka nav nepieciešams obligāti pārnest pilnīgi visu ierīces saturu. Šī iespēja ir lieliska priekšrocība, jo tā ne vien ietaupa laiku, bet arī samazina izmantoto vietu jaunajā tālrunī,” atzīmē G. Kursiša.

    Pabeidzot datu pārsūtīšanu, lietotājs varēs būt drošs, ka tā jaunais asistents būs tikpat zinošs un spējīgs, kā iepriekšējais, jo visas tam svarīgākās lietotnes, ziņas un dati būs atrodami vienuviet! Turklāt atjaunotā “Tālruņa klona” versija lietotājam ieteiks arī populārākās vietējās lietotnes, kuras varēs ērti lejuplādēt Huawei lietotņu veikalā AppGallery. Datu pārnešana uz jauno tālruni nekad nav bijusi tik ātra un viegla!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē