• Jaunas Huawei P40 lite iespējas kopā ar lietotņu veikalu AppGallery

    Reklāmraksts
    24. marts, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nav šaubu, ka jaunais Huawei P40 lite sniedz neticamu pieredzi jaunākajai tālruņu lietotāju paaudzei. Četrkāršā kameras sistēma ļauj lietotājam uzņemt fotoattēlus pavisam jaunā, profesionālā līmenī, savukārt augstā veiktspēja nenogurdina tālruni pat pēc spēļu maratona visas dienas garumā. Paceļot latiņu jauniešiem paredzēto viedtālruņu kategorijā, jaunais P40 lite un tajā pieejamais Huawei AppGallery lietotņu veikals spēs patīkami pārsteigt ikvienu jauno lietotāju.

    Par to, kā uzlabot sava viedtālruņa sniegumu, izmantojot AppGallery plašo aplikāciju klāstu, stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs Latvijā Aleksandrs Jekimovs.

    Atklāj jaunu radošuma līmeni ar četrkāršo MI kameru

    Viena no jaunā Huawei P40 lite spilgtākajām iezīmēm, kas tālruni atšķir no līdziniekiem, noteikti ir tā jaudīgā četrkāršā kamera. Tā ne vien izskatās labi, bet arī sniedz iepriekš neredzētas fotogrāfēšanas un filmēšanas iespējas. 48MP galvenā kamera rada apbrīnojamas krāsas, savienojot vairākus secīgi uzņemtus fotoattēlus, savukārt 8MP ultra platleņķa objektīvs piedāvā izteikti plašu redzes lauku un lieliski noderēs ceļojumos, kad kārojas uzņemt skaistu dabas skatu vai grupas foto kopā ar draugiem. Ar 2MP makro objektīvu tālrunis sniedz iespēju uzņemt neticami skaidrus attēlus pat objektiem, kas atrodas 4 cm attāluma. Savukārt 2MP Bokē (Bokeh) objektīvs, kas kopā ar mākslīgo intelektu (MI) imitē dabisku attēla dziļuma efektu, rada profesionālas spoguļkameras cienīgu izplūduma sajūtu portretos.

    “Pateicoties savai unikālajai četrkāršajai kameru sistēmai un progresīvajiem MI algoritmiem, Huawei P40 lite apmierinās visas mūsdienu jauniešu vajadzības. Tālruņa kamera pielāgota jebkurai dzīves situācijai, jo, lietojot to, jaunieši var izmantot augstas izšķirtspējas daudzkadru sintēzes tehnoloģiju, super-nakts režīmu (Super Night Mode) vai super-nakts pašbildes režīmu 2.0 (Super Night Selfie 2.0), kā arī eksperimentēt ar ultra platleņķa objektīvu, lai uzņemtu iespaidīgus fotoattēlus,” stāsta Huawei produktu apmācību vadītājs A. Jekimovs. Plašais kameras funkciju klāsts pierāda, ka jaunais Huawei viedtālrunis būs uzticams asistents ikvienam – arī visprasīgākajam lietotājam.

    Jauniešiem ir svarīgi uzņemt fotogrāfijas jebkurā diennakts stundā, lai piefiksētu dzīves svarīgākās atmiņas un pēcāk dalītos tajās ar sev tuvajiem. Tikpat svarīga viņiem ir arī iespēja rediģēt attēlus pēc saviem ieskatiem. “Huawei lietotņu veikalā AppGallery ir pieejamas neskaitāmas attēlu rediģēšanas lietotnes, kas apmierinās pat prasīgāko fotoattēlu rediģēšanas ekspertu. Huawei P40 lite četrkāršās kameras iespējas kopā ar AppGallery pieejamajām attēlu rediģēšanas programmām palīdzēs ikvienam radīt unikāla sociālo tīklu saturu pavisam ātri un vienkārši,” apgalvo A. Jekimovs.

    Jaudīgs izpildījums un netraucēta izklaide visas dienas garumā

    Ņemot vērā mūsdienu jauniešu aktīvo dzīvesveidu, īpaši noderīgs būs tālrunis ar augstu veiktspēju un zemu jaudas patēriņu. “Jaudīgā Kirin 810 čipkopa, kas ir izstrādāta ar vadošo 7nm mikroshēmu, piedāvā viedtālruņu lietotājiem līdz pat 20 % mazāku jaudas patēriņu. Turklāt P40 lite piedāvā arī 40W Huawei SuperCharge funkciju, tādēļ viedtālruņa lietotājiem nebūs jāuztraucas par ilgu uzlādes laiku, tā kā viedtālrunis tiks uzlādēts līdz 70 % nieka 30 minūtēs. Savukārt pietiekamu jaudu visas dienas garumā ierīcei nodrošinās 4200 mAh akumulators,” stāsta A. Jekimovs uzsverot, ka, pateicoties savai augstajai veiktspējai un izcilajai četrkāršajai kamerai, Huawei P40 lite ir universālākais viedtālrunis savā kategorijā.

    Huawei P40 lite ir lieliska izvēle arī kaislīgākajiem spēļotājiem. “Salīdzinot ar iepriekšējās paaudzes viedtālruņiem, Huawei P40 lite grafiskā procesora (GPU) Turbo tehnoloģija patērē par 10 % mazāk enerģijas, vēl vairāk uzlabojot akumulatora efektivitāti. Jāuzsver arī ātrā skārienjutīgā ekrāna reakcija, kas ļauj HD spēlēm ar lielu kadru ātrumu darboties pavisam netraucēti,” uzsver A. Jekimovs.

    Gandrīz trešdaļa pasaules iedzīvotāju spēlē mobilās spēles, tāpēc Huawei lietotņu veikals AppGallery saviem lietotājiem ir nodrošinājis vērienīgu populārāko spēļu klāstu. Jaunā viedtālruņa izstrādātāji tāpat parūpējušies, lai lietotāji varētu netraucēti ļauties izklaidēm un komunicēt vienlaicīgi, pievienojot WhatsApp tērzēšanas lodziņu, kam iespējams elastīgi pielāgot gan lielumu, gan atrašanās vietu. Tādējādi lietotājs var apspriest svarīgākos notikumus grupas sarakstē, tajā pat laikā veicot spēles izšķirošo gājienu.

    Ceļā uz labāku lietotāja pieredzi ar Huawei AppGallery

    Iegādājoties jauno Huawei P40 lite, viedtālrunis jau būs aprīkots ar jaunāko lietotņu veikalu AppGallery, tādējādi atvieglojot telefona maiņas procesu. Huawei katrā valstī īpaši izveidotā speciālistu komanda, sadarbojoties ar programmatūras izstrādātājiem, nemitīgi atjauno AppGallery pieejamo lietotņu klāstu, papildinot to ar lokāli nozīmīgām un pasaulē plaši atpazīstamām un populārām lietotnēm. “Huawei nemitīgi turpina pilnveidot AppGallery sniegto pieredzi. Lai vēl vairāk parādītu, cik ļoti rūpējamies par cilvēku vēlmēm, esam izveidojuši opciju Wish list, kas dod lietotājiem iespēju ieteikt savas mīļākās lietotnes ieviešanai arī AppGallery, tādējādi palīdzot mums attīstīt un paplašināt Huawei lietotņu veikala sniegtās iespējas,” komentē A. Jekimovs. 

    Huawei AppGallery nodrošina stingrākos privātuma un kiberdrošības risinājumus, lai ierīču lietošanas pieredze būtu lietotājiem draudzīga un droša. “Rūpējoties par drošu datu apstrādi, Huawei saviem lietotājiem ir izveidojis ērtu datu pārnešanas veidu ar lietotni Phone clone. Šī lietotne palīdz lietotājam bez grūtībām pārnest savus svarīgākos datus un failus jaunajā tālrunī,” uzsver Huawei produktu apmācību vadītājs A. Jekimovs.

    Neskatoties uz augošo pieprasījumu jauniešu vidū pēc arvien jaunām izklaides iespējām, var droši apgalvot, ka Huawei P40 lite un daudzfunkcionālais AppGallery kļūs par ikviena labākajiem ikdienas sabiedrotajiem un spēs ne vien apmierināt jau esošās vajadzības, bet arī piedāvās daudzus aizraujošus jaunatklājumus.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē