• Āboliņa brāļameita iziet sabiedrībā ar Brokas bijušo vīru

    Slavenības
    Marta Kalniņa
    28. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Anna Nele Āboliņa un Gatis Builis.
    Foto: Andris Briedis
    Anna Nele Āboliņa un Gatis Builis.
    Pandēmijā izjuka aktrises Baibas Brokas laulība, un šo «Spēlmaņu nakti» viņas vīrs pavadīja kopā ar jauno aktrisei Annu Neli Āboliņu.

    Valmieras Drāmas teātra aktrise Anna Nele Āboliņa ir Gundara Āboliņa krustmeita, viņa brāļa –  skaņu režisora Māra Āboliņa –  meita. «Spēlmaņu naktī» viņa kāpa uz skatuves, lai saņemtu balvu kategorijā «Gada aktrise otrā plāna lomā».

    Prieku par iegūto atzinību Anna Nele dalīja ar kādu izskatīgu vīrieti, abi pēcāk baudīja arī «Spēlmaņu nakts» svinības. Kā noskaidroja PDz, viņas pavadonis bija Jaunā Rīgas teātra skaņu inženieris Gatis Builis. Līdz pandēmijai viņš bija precējies ar Jaunā Rīgas teātra aktrisi Baibu Broku. «Mūsu attiecības diemžēl ir beigušās, un tas ir noticis jau sen,» pērn par laulības izjukšanu žurnālam «Privātā Dzīve» pauda Baiba.

    Anna Nele šovasar nosvinēja 29.  dzimšanas dienu, bet Gatis pēc diviem mēnešiem atzīmēs 43. jubileju. Iepriekš Āboliņa četrus gadus draudzējās ar aktieri Matīsu Budovski. «Jā, man gribētos «līdz nāve mūs šķirs». Bet, ja arī tā nenotiek, tas ir normāli,» pirms četriem gadiem intervijā žurnālam «IEVA» neslēpa Anna Nele.

    Vairāk lasiet žurnālā «Privātā Dzīve»!

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē