Garšīgas ardievas raibajām olām

Olu ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
3. aprīlis
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Pēc Lieldienām, kā jebkuriem citiem svētkiem, cilvēkam vajadzīgas nevis jaunas receptes, bet ceļvedis svētku galda pārpalikumu izmantošanai. Olu salāti ar marinētiem seleriju kātiem – tie nav nekādi pavārmākslas zilie brīnumi, toties ir vienkārši, garšīgi un praktiski.
Sarežģītība
Zema
Personas
2-4
Izmaksas
Lēti

 

Tie ir diezgan šerpi, ļoti uzmundrinoši. Marinētā selerija ar savu garšu buķeti ir tik izteiksmīga, ka to var likt klāt pat zāģu skaidām no Vinnija Pūka galvas – būs garšīgi. Salātu recepte ir piemērota dažādošanai, tai var piepulcināt arī vārītus kartupeļus un kūpinātu vistu, radot jaunu variāciju par rasola tēmu. Lieldienu olu salātus var likt uz maizītes vai baudīt kā piedevu citām aukstajām uzkodām.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+