• Šobrīd

    weather img

    Rīga +16°C

    Rabarberu un rupjmaizes šarlote

    Ātrā kūka
    Daina Lapiņa
    22. aprīlis, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cukurotie, nedaudz skābenie rabarberi kopā ar rupjmaizes drumstalām veido skaistu un ļoti gardu kūku. Klāt pasniedzot glāzi piena.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    40m
    Kopējais laiks
    1st
    5 vērtējumi
    5/5

    Rupjmaizes šķēlēm nogriež garozu, salauž gabalos un saberž vai sablendē drupačās, tās pannā sakarsētā sviestā apmaisot apcep, raugoties, lai neapdeg.  Rabarberus sagriež gabaliņos, sajauc ar 100 g cukura. 16–18 cm lielu veidni ietauko, tajā izklāj pusi apcepto maizes drupaču, pārber cukurotos rabarberus un virsū klāj pārējās drupačas. Olu sakuļ ar 50 g cukura, iemaisa krējumu un pārlej maizei. Pārkaisa kanēli, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 40 minūtes.  Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru, siltu vai atdzesētu, var pārliet ar vaniļas mērci.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

     

    Veselība - Parūpējies par savu sirdi!

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    AutoBild.lv

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+