Rabarberu un rupjmaizes šarlote

Cukurotie, nedaudz skābenie rabarberi kopā ar rupjmaizes drumstalām veido skaistu un ļoti gardu kūku. Klāt pasniedzot glāzi piena.
Ātrā kūka
Daina Lapiņa
22. aprīlis

Saglabāt

Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
1 vērtējums
5/5

Rupjmaizes šķēlēm nogriež garozu, salauž gabalos un saberž vai sablendē drupačās, tās pannā sakarsētā sviestā apmaisot apcep, raugoties, lai neapdeg.  Rabarberus sagriež gabaliņos, sajauc ar 100 g cukura. 16–18 cm lielu veidni ietauko, tajā izklāj pusi apcepto maizes drupaču, pārber cukurotos rabarberus un virsū klāj pārējās drupačas. Olu sakuļ ar 50 g cukura, iemaisa krējumu un pārlej maizei. Pārkaisa kanēli, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 40 minūtes.  Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru, siltu vai atdzesētu, var pārliet ar vaniļas mērci.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs