Rabarberu un rupjmaizes šarlote

Ātrā kūka
Daina Lapiņa
22. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cukurotie, nedaudz skābenie rabarberi kopā ar rupjmaizes drumstalām veido skaistu un ļoti gardu kūku. Klāt pasniedzot glāzi piena.
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
40m
Kopējais laiks
1st
4 vērtējumi
5/5

Rupjmaizes šķēlēm nogriež garozu, salauž gabalos un saberž vai sablendē drupačās, tās pannā sakarsētā sviestā apmaisot apcep, raugoties, lai neapdeg.  Rabarberus sagriež gabaliņos, sajauc ar 100 g cukura. 16–18 cm lielu veidni ietauko, tajā izklāj pusi apcepto maizes drupaču, pārber cukurotos rabarberus un virsū klāj pārējās drupačas. Olu sakuļ ar 50 g cukura, iemaisa krējumu un pārlej maizei. Pārkaisa kanēli, liek krāsnī, 200 grādu temperatūrā cep 40 minūtes.  Pasniedz pārkaisītu ar pūdercukuru, siltu vai atdzesētu, var pārliet ar vaniļas mērci.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+