Ceptu rabarberu krēms

Rabarberi
Daina Lapiņa
24. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Pagatavo rabarberu krēmu, kas lieliski garšos kopā ar siera plati
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
15m
Pagatavošana
25m
Kopējais laiks
35m
2 vērtējumi
5/5

Cepampannā ber rabarberus, kas sagriezti gabaliņos ar visu mizu, pārber vaniļas cukuru un sajauc, arī šķipsniņu sāls un sarīvētu ingveru, pārlaista citrona sulu, liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes. Viendabīgākai konsistencei izcepto rabarberu masu var sablendēt. Atdzesētu var pasniegt ar sieru, servēt uz kūkām, desertiem. Sapildītu karstu sterilās burkās, arī šo var uzglabāt ilgāku laiku.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

GADA KOSMĒTIKA 2020

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+