• Ceptu rabarberu krēms

    Deserti
    Daina Lapiņa
    25. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ceptu rabarberu krēms
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ceptu rabarberu krēms
    Tiklīdz jaunā pavasara raža klāt, tā ir ne vien jābauda svaiga, bet arī jāliek burciņās! Fantastisks, izteiksmīgs un svaigs desertiņš. Vienlīdz lielisks ar pankūkām un cepumiņiem, kā arī ar siera plati!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    25m
    Kopējais laiks
    35m
    3 vērtējumi
    5/5
    • Cepampannā ber rabarberus, kas sagriezti gabaliņos ar visu mizu, pārber vaniļas cukuru un sajauc, arī šķipsniņu sāls un sarīvētu ingveru, pārlaista citrona sulu, liek krāsnī, 180 grādu temperatūrā cep 25–30 minūtes.
    • Viendabīgākai konsistencei izcepto rabarberu masu var sablendēt.
    • Atdzesētu var pasniegt ar sieru, servēt uz kūkām, desertiem.
    • Sapildītu karstu sterilās burkās, arī šo var uzglabāt ilgāku laiku.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+