• Šobrīd

    weather img

    Rīga +17°C Mākoņains, D/DR vējš, 4.12 m/s

    Pasakaini gards! Rabarberu un valriekstu braunijs

    Šokolāde
    Ieva
    Ieva
    17. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Rabararberu un valriekstu braunijs
    Foto: Ieva Andersone
    Rabararberu un valriekstu braunijs
    Alsolūta garšu harmonija! Saldo šokolādi tik labi papildina rabarberu skābums un riekstu kraukšķis. Brūnīti var baudīt ar vaniļas vai kādu citu saldējumu!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    15m
    Pagatavošana
    20m
    Kopējais laiks
    35m

     

    1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 190 grādiem. 20 × 20 cm lielā cepamtraukā ieklāj cepampapīru un viegli iesmērē ar sviestu.

    2. Vidēja izmēra traukā samaisa cukuru, augu eļļu, olas un vaniļu.

    3. Lielā traukā sajauc kopā miltus, kakao pulveri, cepamo pulveri un jūras sāli.

    4. Viegli iemaisa slapjās sastāvdaļas sausajās, pievieno rabarberus un valriekstus.

    5. Masu ielej sagatavotajā cepamtraukā ar cepampapīru un izlīdzina. Cep 20–25 minūtes vai arī līdz brīdim, kad, pārbaudot ar koka irbulīti, mīkla pie tā nepielīp. Brūnīti nevajadzētu pārcept, lai tas nekļūst sauss.

    6. Izņem brūnīti no cepeškrāsns un ļauj tam atdzist. Sagriež deviņos gabalos. 

     

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Daba un Dzīvnieki

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Abonē