Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm

Sautējums
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
24. janvāris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm
Saldi skābs sātīgs pusdienu ēdiens ar sulīgiem āboliem, dzērveņu skābumu un burkānu saldumu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st 10m
Kopējais laiks
1st 30m
 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+