Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm

Sautējums
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
24. janvāris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm
Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Cepts trusis ar āboliem, burkāniem un dzērvenēm
Saldi skābs sātīgs pusdienu ēdiens ar sulīgiem āboliem, dzērveņu skābumu un burkānu saldumu.
Sarežģītība
Vidēja
Personas
6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
20m
Pagatavošana
1st 10m
Kopējais laiks
1st 30m

Lasi citur

 

Noderīgi un interesanti

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs

Santa+