Cūkgaļas šašliks

Gaļas ēdieni
25. marts, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cūkgaļas šašliks recepte
Cūkgaļas šašliks recepte
Iespējams, labākā cūkgaļas šašlika recepte. Ar padomiem, kā iegūt sulīgu šašliku, marinējot tikai 3 stundas.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
3st

Kā pareizi izcept?
Gaļu liek cept uz gailošam oglēm, kad liesmas jau izdegušas. Uz liesmām cept nevajag, jo gaļa apdegs, kļūs melna un ēdot būs rūgta. Lai apslāpētu liesmas, kas cepšanas laikā parādās, taukiem nopilot uz oglēm, tām uzsmidzina ūdeni, kam pievienots sāls, jo sāls slāpē uguni. 
Cepot pieskata, lai ogles būtu gailošas. Ja sārtā krāsa pazūd un ogles kļūst melnas, tām pietrūkst skābekļa. Lai to novērstu, virs oglēm rada gaisa plūsmu, pavēdinot ar koka dēlīti vai uzpūšot ar fēnu. 
Lai gaļas gabaliņi izceptos vienmērīgi, tos ik pa brīdim apgroza. Apmēram pēc 10–15 minūtēm, kad tie kļuvuši vienmērīgi zeltaini brūngani, gaļa ir gatava. 

Lasi citur

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+