• Vārīta cūkas mēle ar mārrutku mērci

    Gaļas ēdieni
    Ievas Padomu Avīze
    Ievas Padomu Avīze
    25. septembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vārīta cūkas mēle ar mārrutku mērci recepte
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Vārīta cūkas mēle ar mārrutku mērci recepte
    Klasiska uzkoda, kas ir apbrīnojami vienkārša savā pagatavošanā, turklāt arī ekonomiska, ja gatavosiet to paši. Maigam vai stiprākam pikantumam zied uz tās šķēlēm mārrutku mērci! Jābruņojas ar pacietību, jo mēlei jānovārās patiesi mīkstai.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    1st 30m
    1 vērtējums
    5/5

     

    Mārrutku mērces vietā var izmantot nokāstu buljonu, kurā tās vārījās. No buljona var pagatavot želeju, ar ko apliet mēles, un atdzesēt ledusskapī kā auksto uzkodu.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē