• Cukini un mandeļu mafini

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    17. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cukini un mandeļu mafini
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Cukini un mandeļu mafini
    Garšīgi, smaržīgi, veselīgi. Izcilas brīvdienu brokastis, vai veselīgs našķis pie pēcpusdienas kafijas, kas sniegs enerģiju.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    1st
    Kopējais laiks
    1st 20m
    • Mandeļu miltus sajauc ar sāli, cukuru, kanēli, cepamo pulveri.
    • Cukini ar visu mizu sarīvē skaidiņās, liek uz tīra dvieļa un , cik iespejams, nospiež sulu.
    • Biezumus liek pie mandeļu miltiem, pievieno arī olas un kausēto sviestu. Mīklai ir jābūt diezgan biezai, ja vajag, piemaisa vēl mandeļu miltus.
    • Labi sajauc, pēc patikas iemaisa riekstu vai mandeļu skaidiņas, šokolādes gabaliņus, ķirbja sēklas vai ko citu.
    • Mīklu liek vienā kopējā ietaukotā veidnē vai atsevišķās mafinu veidnītēs.
    • Cep 180 grādu temperatūrā kopējo veidni 1 stundu, mafinu veidnītes – 25 – 30 minūtes. Gatavību pārbauda, iedurot maizē koka irbulīti. No gatavas maizes izvilkts irbulītis ir tīrs.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē