• «Diezgan pazemojoša situācija.» Ļaudis neizpratnē, kāpēc Šlesers neļauj izteikties dēlam – deputātam

    EP vēlēšanas 2024
    Estere Jansone
    9. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ričards Šlesers, kurš kandidēja ar 3. kārtas numuru sarakstā, nemaz nebija ieradies uz pēcvēlēšanu pasākumu.
    Foto: Latvija pirmajā vietā
    Ričards Šlesers, kurš kandidēja ar 3. kārtas numuru sarakstā, nemaz nebija ieradies uz pēcvēlēšanu pasākumu.
    Noslēdzoties vēlēšanu dienai, partijas naktī no sestdienas uz svētdienu metušās dzīrot un nosvinēt aizvadīto vēlēšanu laiku. Ballītes apmeklēja arī mediju pārstāvji, kas ievēroja neparastu ainu partijas «Latvija pirmajā vietā» pēcvēlēšanu pasākumā. Tajā nav piedalījies Eiropas Parlamenta kandidāts Ričards Šlesers. Jaunā deputāta vietā sarunas ar medijiem vedis viņa tēvs, Ainārs Šlesers.

    «Man neliek mieru doma, ko tādu pieaudzis dēls var pateikt (vai nepateikt), ka tēvs viņam neļauj runāt publiski. Diezgan pazemojoša situācija, jo pieņemu, ka dēls jau nav slikts cilvēks. Tas atgādina vēsturiskos seriālus, kur sultāni un karaļi izlēma visu prinču vietā. Žēl palika,» neparasto politisko ainu novērojis dziedātājs Lauris Reiniks.

    Arī citi LTV1 raidījuma Izvēlies nākotni! Eiropas Parlamenta vēlēšanu nakts skatītāji nespēja palikt vienaldzīgi uz paradoksālo abu Šleseru uzvedību. Ļaudis norāda, ka ir stipri dīvaini, ka deputāts, kurš no partijas kandidēja uz Eiropas Parlamenta deputāta krēslu, nevar pats ierasties uz pasākumu un atbildēt žurnālistiem uz viņiem interesējošajiem jautājumiem. Jaunā deputāta vietā ar medijiem sarunājas viņa tēvs Ainārs Šlesers, kurš pats nemaz nekandidēja šajās vēlēšanās. Sociālajos tīklos ļaudis retoriski vaicā: kur bija pazudis Ričards Šlesers?

    Ričarda Šlesera atteikšanās sniegt intervijas Latvijas medijiem esot Aināra Šlesera lūgums, tā raksta ziņu portāls Delfi. «Ja kāds grib ķerties pie mana dēla, varat to darīt, bet, kamēr esmu pateicis, lai viņš nesniedz intervijas, viņš to nedarīs,» Delfi raidījumā skarbi izteicies Ainārs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē