• Viedpulkstenis kā hameleons – no aktīva treniņa asistenta par elegantu aksesuāru

    Reklāmraksts
    27. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tradicionāli rokas pulkstenis ir paredzēts ikdienas gaitām un saviesīgiem pasākumiem, taču viedpulksteņi mainīja “spēles noteikumus”, apvienojot moderna aksesuāra funkciju ar uzticama viedā veselības un treniņu uzraudzības asistenta funkciju. Tādā veidā ierīces valkātājs var ērti nodoties fiziski izaicinošam treniņam un pēc tam apmeklēt saviesīgus pasākumus kopā ar draugiem, nemainot uzticamo rokas aksesuāru.

    Dizains, kas piestāv katrai ikdienas situācijai

    Rokas pulksteņu dizains vienmēr ir bijis galvenais izvēles kritērijs – materiālu izvēle, krāsa, ciparnīcas izvietojums, forma un arī tas, cik viegli šo vienu pulksteni ir pieskaņot dažādiem apģērbu komplektiem un tēliem. Viedpulksteņi šo izvēli ir atvieglojuši, jo apvieno gan klasiska rokas pulksteņa izskatu, gan piedāvā dažādu tematiku ekrāna fona attēlus un motīvus, lai nodrošinātu unikālu izskatu katrā valkāšanas reizē.

    Tāpat viedpulksteņu dizains ir ļoti mainījies no to pirmgājējiem. Ja pirmās viedpulksteņu versijas bija veltītas dažādu sportisko aktivitāšu un veselības rādītāju uzraudzībai, tādējādi izmantojot tikai materiālus un formas, kas tradicionāli bija ērtākas sportistiem, tad tagad viedpulksteņi ir ieņēmuši jaunu “nišu”, apvienojot iepriekš minētās funkcijas ar klasiska rokas pulksteņa izskatu.

    “Viens no piemēriem šobrīd ir jaunie Huawei Watch GT 3 Pro keramikas un titāna viedpulksteņi, kas vizuāli izskatās pēc klasiska rokas pulksteņa, taču patiesībā iekļauj vairumu viedo funkciju, nodrošinot inovatīvu lietošanas pieredzi. Titāna versija, lai nodrošinātu biznesa klases izskatu un jaudīgu veiktspēju treniņu laikā, ir izstrādāta no titāna, kas ir daudz noturīgāks pret sviedru vai mitruma izraisītu koroziju. Tas pats attiecas arī uz keramikas versijas viedpulksteni – keramikas augstā cietība un materiālās īpašības nodrošina ilgāku ierīces kalpošanas laiku, saglabājot vizuālo pievilcību,” stāsta Mikus Tillers, Huawei produktu apmācību vadītājs.

    Saglabātas vērtības

    Dizaina dažādība un vizuālā pievilcība ir padarījusi viedpulksteņus vieglāk pielāgojamus dažādiem valkātājiem – ne tikai sportistiem. Taču, lai nezaudētu viedpulksteņu sākotnējās vērtības, ražotāji īpaši strādā pie tā, lai klasiskajā dizainā saglabātu viedās funkcijas, papildinot ar uzlabotām un inovatīvām tehnoloģijām, kā sportistiem, tā ikdienas valkātājiem.

    “Nemainīgi svarīgas veselības uzraudzības funkcijas ikvienam ierīces valkātājam ir sirdsdarbības ātrums, skābekļa līmenis asinīs, kā arī miega kvalitāte. Šie rādītāji palīdz izprast pašsajūtas pasliktināšanās iemeslus un reaktīvāk veikt preventīvas darbības situācijas uzlabošanai. Huawei Watch GT 3 Pro pulsa uzraudzību nodrošina 24 stundas diennaktī, neizlaižot ne mirkli, kad sirdsdarbības ritms novirzās no normas robežām. Lai normalizētu sirds stāvokli, ierīce piedāvā dažādus elpošanas un relaksēšanās vingrinājumus. Tādā veidā valkātājs vienmēr ir informēts par savu aktuālo veselības stāvokli un spēj labāk izprast, kā dažādās situācijas var ietekmēt kopējo pašsajūtu,” norāda M. Tillers.

    Veselības rādītāji ir īpaši svarīgi, lai izprastu treniņa efektivitāti, tāpēc bez šiem rādītājiem ir grūti objektīvi novērtēt treniņa rezultātus.

    “Sirdsdarbības ātrums ir īpaši svarīgs gan iesācējiem, gan sporta entuziastiem, lai vadītos labākajai treniņa slodzei, nepārslogojot savu ķermeni. Ņemot vērā regulāros veselības rādītājus un konkrētā treniņa rezultātus, Huawei Watch GT 3 Pro aprēķina arī ieteicamo atjaunošanās laiku. Tādā veidā sportists spēj labāk plānot savus treniņus un pielāgot regularitāti atbilstoši nepieciešamajam ķermeņa atjaunošanās laikam,” skaidro M. Tillers.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē