• Skaistumkopšanas zelta standarti

    Reklāmraksts
    2. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sabiedrībā pazīstamas sievietes dalās pieredzē, konsultējoties pie atzītiem dermatologiem un veicot viņām ieteiktās skaistumkopšanas procedūras tūlītēju sūdzību novēršanai vai estētiskā rezultāta sasniegšanai.

    DITA LŪRIŅA-EGLIENA

    • Viena no Latvijas vadošajām aktrisēm. Fantastisks soprāns.
    • Līdztekus intensīvajam darbam Nacionālajā teātrī Dita pievērsusies režijai.
    • Filmējusies pašmāju populārākajos seriālos.
    • Precējusies ar aktieri Mārtiņu Eglienu, dēla un meitas mamma.

    Kāpēc Dita devās pie dermatoloģes?

    Dita ir ļoti, ļoti aizņemta, tāpēc meklē estētiskās procedūras, kas ļautu ietaupīt laiku. No draudzenēm, kas veikušas lāzerepilāciju, viņa dzirdējusi izcilas atsauksmes. Lāzer­epilācija ir drošākais veids, kā apstādināt matiņu augšanu, jo skūšana, izraušana un epilācijas krēmu lietošana likvidē apmatojumu tikai uz neilgu laiku.

    Kas ir zelta standarts lāzerepilācijā?

    Lāzerdermatoloģijas klīnikas Era Esthetic dermatoloģe
    Dr. Anna Sviridova ieteica Ditai veikt lāzerepilāciju ar jaunākās paaudzes aleksandrīta lāzeru. Tas ir zelta standarts lāzerepilācijā, jo palīdz likvidēt līdz pat 95% matiņu. Un vēl – aleksandrīta lāzers nodrošina matiņu likvidēšanu arī cilvēkiem ar gaišu ādu.

    Lāzers precīzi iznīcina gan matiņu folikulus, gan apkārtējās šūnas, no kurām veidojas matiņa pamatne, tādējādi tiek novērsta jaunu matiņu ataugšana. 

    Lai rezultāti būtu ilgstoši, jāveic procedūru kurss – sešas līdz astoņas reizes ar intervālu no pusotra līdz diviem mēnešiem. Pēc kursa beigām ataug tikai aptuveni 5% matiņu, turklāt tie ir ļoti plāni un gaiši, kā arī neieaug. Lai pēc tam uzturētu sasniegto rezultātu, pietiek ar procedūras veikšanu reizi pusgadā.

    Ko der zināt?

    Divas nedēļas pirms un divas nedēļas pēc lāzerepilācijas nedrīkst sauļoties.

    Lāzerepilāciju var veikt katrā no problemātiskajām ķermeņa zonām. Ditai lāzerepilāciju veica apakšstilbiem.

    Procedūra ilgst no 45 līdz
    60 minūtēm. Dita raizējās, ka lāzerepilācija būs ļoti sāpīga, taču pārliecinājās, ka bažām nebija pamata. Lāzeram ir speciāla dzesēšanas sistēma, kas pasargā ādu no sāpēm un arī apsārtuma.

    Ar ko Dita papildināja kosmētikas plauktiņu?

    Eucerin Aquaphor atjaunojošā ziede, kuru dermatoloģe ieteica Ditai lietot pēc procedūras, nodrošina ādai nepieciešamo SOS aprūpi. Maigās konsistences ziedi var lietot roku ādai, papēžiem un elkoņiem.
    Tā nesatur smaržvielas un
    konservantus, tāpēc piemērota arī bērniem. Iestājoties vēsam laikam, Dita to nēsā līdzi somā.

    Eucerin Hyaluron Filler + Volume Lift nakts un dienas krēms, kā arī acu krēms ne tikai efektīvi mitrina ādu, bet arī novērš pirmās novecošanas pazīmes, nodrošina liftinga efektu. Turklāt dienas krēms un acu krēms satur SPF aizsargfiltrus, kas aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanas.

    Secinājums

    Ievērojot dermatoloģes ieteikumus, Dita pēc lāzerepilācijas lietoja Eucerin Aquaphor atjaunojošo ziedi, kas atjauno, aizsargā un mīkstina sausu, ļoti sausu, saplaisājušu un kairinātu ādu, kā arī novērš apsārtumu. Kad Dita secināja, cik gluda un maiga ir kļuvusi āda, viņa sev uzdeva tikai vienu jautājumu – kāpēc es to neizdarīju agrāk?

    ANETE BLAUA

    • Pole Dance jeb deju ap pilonu dejotāja un trenere ar piecu gadu pieredzi.
    • Studējusi Sporta pedagoģijas akadēmijā, ir sertificēta Pole Sport instruktore.
    • Guvusi panākumus Pole Dance sacensībās Igaunijā, Horvātijā, Grieķijā, Vācijā, Ungārijā.

    Kāpēc Anete devās pie kosmetoloģes?

    Deju ap pilonu specifika nav savienojama ar grimu un arī krēmu lietošanu, tāpēc Anete vēlējās atrast procedūru, kas ikdienā nodrošinātu mitrāku, svaigāku un tīrāku sejas ādu, turklāt minimāli lietojot dekoratīvo kosmētiku.

    Klīnikas Era Esthetic galvenā kosmetoloģe Liāna Blaževiča ieteica Anetei un arī veica mūsdienīgu Hydrafacial ādas kopšanas procedūru.

    Ko panāk Hydrafacial ādas kopšanas procedūra?

    Hydrafacial aptver vairākas funkcijas – gan ādas mitrināšanu un tonusa uzlabošanu, gan poru dziļu attīrīšanu, gan ādas piesātināšanu ar dažādiem serumiem, kas nodrošina antioksidantu aizsardzību. Līdz ar to procedūra nodrošina ādas dziļu attīrīšanu, mitrināšanu un atjaunošanu, padarot to jaunāku.

    Kā notiek procedūra?

    Hydrafacial veic ar unikāliem, vienreizējiem HydraPeel uzgaļiem.

    Vispirms sejas ādu attīra ar speciālu gelu. Pēc tam veic dimanta mikroabrāziju jeb vieglu pīlingu, lai noņemtu ādas atmirušās šūnas, kā arī izmanto vieglu glikolskābes un salicilskābes pīlingu, lai atvērtu poras un samazinātu pigmentācijas plankumus. Noslēgumā ādu mitrina, piesātina ar serumu un uzklāj aizsargkrēmu.

    Procedūra ir nesāpīga, jūtama vien neliela kņudēšana.

    Ko der zināt?

    Hydrafacial ādas kopšanas procedūrai nav nekādu ierobežojumu – to var veikt gan vasarā, gan ziemā.  Procedūra ir bez atlabšanas perioda, uzreiz pēc tās var doties ikdienas gaitās. Lai gan Anetei ir jutīga āda, viņa priecīga secināja, ka sejā nav nodevīgu pēdu par vizīti pie kosmetoloģes. Divas līdz trīs stundas pēc procedūras nav ieteicams apmeklēt pirti vai solāriju un aktīvi sportot.

    Hydrafacial ieteicams veikt reizi mēnesī. Ja āda ir ļoti taukaina vai ar dziļās pigmentācijas problēmām, to var veikt divas reizes mēnesī.

    Ar ko Anete papildināja kosmētikas plauktiņu?

    Lai ilgāk saglabātu efektu, Anete, pēc kosmetoloģes ieteikuma, no rīta un vakarā lietoja Eucerin Hyaluron-Filler Moisture Booster intensīvi mitrinošo serumu. Vēl viņa reizi nedēļā, lai āda justos pabarota, svaiga un mirdzoša, izmantoja Eucerin Hyaluron-Filler Mask masku ar hialuron­skābi. Savukārt sejas ādas tonizēšanai un ādas atsvaidzināšanai dienas gaitā Anetei lieliski noder Eucerin Hyaluron-Filler Spray izsmidzinātājs ar hialuronskābi. Anete tagad to izmanto gan pirms, gan pēc treniņiem, gan treniņu starplaikos. 

    Secinājums

    Anete atzina, ka procedūra rada atsvaidzinošas, patīkamas sajūtas. Pats svarīgākais – Anete priecājās, ka izskatās pāris gadu jaunāka, un ir nolēmusi Hydrafacial procedūru ieviest kā regulāru ieradumu. Protams, neaizmirstot tās starplaikos ādu regulāri mitrināt un atsvaidzināt ar Eucerin Hyaluron-Filler produktiem, kas piemēroti arī jutīgai ādai.

    Kļūsti par Eucerin vēstnesi! Dalies ar personīgo pozitīvo pieredzi, lietojot Eucerin produktus, kas ir uzlabojuši tavas dzīves kvalitāti, un nosūti savu foto, pieteikumu ar stāstu par Eucerin uz e-pastu: [email protected]

    Vairāk skaties raidījumā FEMME FATALE YouTube kanālā PERSONĪBA: sestdienās plkst. 10.00 un TV3 Life otrdienās plkst. 23.00 ar atkārtojumu sestdienās plkst. 8.20

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē