• Pure, Strong, Deep – jaunas mēbeļu fasādes krāsas, kas neizies no modes

    Reklāmraksts
    13. marts, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Karstākās tendences mūsdienās piedāvā mūžīgus risinājumus – universāli skaistus un izturīgus. Tādus, kas pat pēc daudziem gadiem neapniks un nesīs fiziskas laika ritējuma pazīmes, tāpēc tie vienlaikus ir gan ekoloģiski, gan ekonomiski. Daļa no šīs tendences ir REHAU polimēra stikla plātņu materiāli: Pure, Strong un Deep. Ir vērts iepazīt to priekšrocības – ne tikai vizuālās.

    Polimēru stikls ir unikāls materiāls. Tam ir tradicionālā stikla priekšrocības, taču nav tā trūkumu. Cita starpā tas ir daudz vieglāks, tajā pašā laikā izturīgs pret skrāpējumiem un plaisāšanu. Apstrādē viegls un graciozs – ar to var tikt galā prasmīgs galdnieks pat tad, ja runa ir par efektīgiem liektiem elementiem.

    Ar to pārklātās mēbeļu fasādes, pateicoties perfekti gludajai virsmai un krāsas dziļumam gan ar spīdumu, gan matētā virsmā, ļauj sajust materiāla augsto kvalitāti. Un tomēr no tām ir izgatavotas ne tikai mēbeles virtuvei, vannas istabai, viesistabai, guļamistabai vai hallei, bet arī sienu paneļi – pat virs izlietnes vai dušas kabīnē.

    Iespējas ir vēl lielākas, jo polimēru stiklu var ne vien izlocīt, bet arī papildināt ar frēzējumiem vai gravējumiem apgaismotu elementu izgatavošanai. Unikālais potenciāls slēpjas arī polimēru spogulī. Taču REHAU polimēru virsmas vilina galvenokārt ar izcilām, efektīvām un draudzīgām krāsām. Lūk, toņi no jaunajām kolekcijām – Pure, Strong un Deep!

    Pure – vienkrāsains tīrs skaistums

    Fasādes krāsas no šīs paletes sniedz baltu, bēšu, pelēku un zilu (no gaiša līdz tumšam) toni – katrā gadījumā graciozu, smalku, patīkamu acij. Var redzēt debesu, ūdens virsmas vai tālā horizonta mainīgo krāsu atspulgu, skatoties no kalnu takām. Tie neapšaubāmi ietver sevī harmonisku, nomierinošu un cilvēkam draudzīgu minimālismu.

    REHAU Pure klāsts sākas ar trim baltiem toņiem – Neve (sniega), Bianco (klasiskais) un Pērle (siltākais, pērles). Vēl piedāvājumā smilškrāsa – Magnolija (spilgtāka), Sabbia (tumšāka) – un trīs taupes krāsas toņi: Titanio, Terriccio un Fumo. Pēdējais ir gandrīz melnbrūns. Ir pieejams tīri pelēks, sudrabains Nebija un svina Grafite, kam seko spēcīgs, dziļi melns akcents Piano. Toties svaiguma elpa plūst no trim zilā toņiem – piparmētras Menta, mākoņainais Laguna un jūras Atlantico.

    Visas šīs kolekcijas fasādes ir pieejamas gan ar matētu, gan glancētu virsmu, kas izceļ krāsas dziļumu un piešķir interjeram plašumu. Uz šī fona pavisam unikālu efektu sniedz iepriekšminētās spoguļu fasādes Mirror.

    Strong – spēcīgs dekora akcents

    REHAU polimēru stikls ir pieejams arī uzkrītošos dekoros, kurus iedvesmojis dabas un civilizācijas kontakts. Neapstrādāti, vēsi akmens dekori un siltuma pilni koka motīvi nāk no dabas pasaules – gan cilvēka izstrādāti, gan pieradināti. Savukārt ar rūsu klātu metālu un patinētu betonu imitējošos dekoros redzama dabas pasaules neapturamā ietekme uz cilvēka roku darbu.

    Šeit ir pieejami četri akmens motīvi: Marmo Toscano (pelēki brūns akmens ar izteiksmīgu joslu rakstu), Marmo Romano (pelēki bēšs akmens ar smalku vēnu tīklu), Marmo Bianco (klasiskais baltais marmors) un Marmo Nero (dziļi melns marmors). Turklāt trīs koka raksta varianti: Legno Antico (patinējuma efekts), Legno Bruciato (apdedzināšanas efekts) un Legno Sbiancato (balināšanas efekts). Par cilvēka darbiem, kas pakļauti dabas spēkiem, mums atgādina Conglomerato Chiaro (gaišs, lai gan patinēts betons) un Ruggine (ar vizuāli bagātīgu, glezniecisku rūsas efektu).

    Visi šie dekori tiek piedāvāti spīdīgā versijā, un akmens dizaini, kā arī Legno Antico un Legno Sbiancato – arī matētā versijā.

    Deep – dziļāka iegremdēšanās krāsu pasaulē

    REHAU dizaineru jaunākais darbs ir septiņu krāsu palete, kurā unikālā matētā virsma apvienota ar pārsteidzoša dziļuma efektu. Šīs negaidītās tikšanās rezultāts ir metālisks mirdzums, kas bagātina funkcionālās mēbeles vai sienas pārsegu ar vibrējošās krāsas magnētisko šarmu un lieliski sadarbojas ar mainīgo gaismu.

    Deep kolekcijā blakus mirdzošajam baltajam Oro Bianco un bezzvaigžņu debesu melnumam Galassia ir četri pelēkie toņi, kas ņemti no vareniem akmeņiem. Tās ir taupes krāsas Aurea un Luminoso, grafīts Titanio un antracīts Basalto. Opale ienes okeāna dziļumu.

    Visi šie elegantie toņi lieliski balansē starp silto un vēso. Pateicoties tam, tie lieliski apvienojas ar dažādām krāsām un piešķir interjeram daudz mājīguma un mūžīgas elegances. Ir vērts tos izvēlēties, lai ilgus gadus priecātos par mēbelēm virtuvē, vannas istabā, viesistabā, guļamistabā vai hallē.

    Lai iegūtu plašāku informāciju par piedāvājumu, vērtīgus praktiskus padomus un smeltos iedvesmu visām mājas istabām, apmeklējiet vietni www.rehau.lv/virtuve

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē