• Northway klīnika – jauns pilna cikla sieviešu un vīriešu reproduktīvās veselības centrs

    Reklāmraksts
    20. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mūsdienās daudzi mīloši pāri saskaras ar grūtībām radīt bērniņu. Gan dzīvesveids, gan dažādas saslimšanas, gan tāds dabisks process kā novecošanās un vēl virkne citu faktoru var būtiski ietekmēt pāra reproduktīvo veselību.

    Tomēr, lai kāds būtu iemesls, kāpēc bērniņš nepiesakās, nedrīkst nolaist rokas, jo ar pieredzējušu ārstu palīdzību un modernāko tehnoloģiju pielietojumu sapnis par mazuli ir īstenojams pat šķietami bezcerīgākajos gadījumos! Tieši tāda ir Northway klīnikas misija – darīt visu iespējamo, lai palīdzētu laist pasaulē veselīgu mazuli un beidzot kļūt par laimīgu ģimeni!

    Par Northway

    Northway ir jauna starptautiska reproduktīvās veselības un neauglības ārstēšanas klīnika ar vairākām filiālēm Lietuvā, Anglijā un tagad – arī Latvijā, Rīgā. Northway uzņēmumu grupu veido 17 uzņēmumu alianse, kas jau vairāk nekā 17 gadus veiksmīgi attīsta savu darbību medicīnas, veselības aprūpes, biotehnoloģiju, farmācijas un investīciju jomās, iesaistoties vairāk nekā 800 talantīgiem profesionāļiem. Lielākā daļa no tiem ir augsti kvalificēti zinātnieki, biofarmācijas un medicīnas speciālisti.

    Northway grupas medicīnas klasteris šobrīd apvieno septiņas klīnikas Viļņā, Kretingā, Klaipēdā, Rīgā un Londonā, sniedzot pacientiem kompleksus augstākā līmeņa pakalpojumus, – sākot no profilakses un slimību diagnostikas, līdz ķirurģiskai ārstēšanai, rehabilitācijai un medicīniskajai apaugļošanai. Visus Northway uzņēmumus vieno kopīgas vērtības – līderība, atvērtība pārmaiņām, radošums, stratēģiskā disciplīna un izcils sniegums.

    Northway klīnikas Rīgā ārstu komandu veido augsti kvalificēti un talantīgi profesionāļi ar vairāk nekā 20 gadu pieredzi un bagātām zināšanām reproduktīvās medicīnas un neauglības ārstēšanas jomās. Ārstu zināšanas un iemaņas tiek regulāri pilnveidotas gan vietējās konferencēs, gan starptautiskos semināros un kongresos.

    Kompleksi augstākā līmeņa pakalpojumi sieviešu un vīriešu veselībai

    Northway klīnikā pacientiem nodrošināta iespēja saņemt dažādu pieredzējušu speciālistu (ginekologu, onkoginekologu, andrologu, urologu, endokrinologu, radiologu, psihologu u.c.) konsultācijas un, pateicoties modernākajam medicīnas un laboratorijas aprīkojumam, vienuviet iziet visas diagnostiskās un ārstnieciskās procedūras, kas nepieciešamas sieviešu un vīriešu reproduktīvajai veselībai. Klīnikas jaunajās un plašajās telpās, kas piedzīvojušas vērienīgu remontu atbilstoši augstākajiem kvalitātes standartiem, droši, ērti un mājīgi jutīsies ikviens apmeklētājs.

    Northway klīnikas darbība balstās uz trim galvenajām prioritātēm – kvalitāti, drošību un konfidencialitāti, ko apliecina arī starptautiskās sertifikācijas institūcijas DVN GL – Business Assurance apstiprinātā Northway klīnikas kvalitātes vadības sistēmas atbilstība starptautiskā standarta ISO 9001:2015 prasībām. Kvalitāte un drošība tiek stingri kontrolēta gan pakalpojumu nodrošināšanā, gan attiecībā uz klīnikas vidi, aprīkojumu un laboratorijas darbu. Tāpat Northway klīnika ir vienīgā Baltijā, kurai piešķirts FDA (Food and Drug Administration) kvalitātes sertifikāts.

    Neauglības diagnostika un ārstēšana, donoru programmas

    Northway klīnikā ģimenēm, kas vēlas tikt pie bērniņa, tiek sniegts viss nepieciešamais atbalsts – sākot no diagnostikas un ārstēšanas, līdz pat mazuļa piedzimšanai.

    • Daudzpusīgākā auglības traucējumu diagnostika – gan laboratoriskie izmeklējumi, gan ultrasonogrāfija, spermas izmeklēšana, gan nepieciešamības gadījumā diagnostiskā histeroskopija un fertiloskopija;
    • Plašas ārstēšanās iespējas, – sākot ar medikamentozo un ķirurģisko pieeju, beidzot ar dažādām ārpusķermeņa apaugļošanas (EKA) metodēm: IVF, ICSI, IUI un apaugļošanu, izmantojot donora reproduktīvo materiālu (spermu, oocītus vai embrijus). Tāpat klīnikā izstrādāta un tiek plaši pielietota unikāla olnīcu hiperstimulācijas sindroma profilakses un ārstēšanas metode. Lai cik sarežģīts būtu gadījums, Northway klīnikas pieredzējušie ārsti atradīs atbilstošāko un efektīvāko metodi auglības traucējumu pārvarēšanai!
    • Sava donoru materiālu banka – pateicoties modernākajām medicīnas tehnoloģijām un stingriem donoru atlases kritērijiem, klīnikā nodrošināts augstākās kvalitātes ģenētiskais materiāls, ar kā palīdzību izredzes iestāties grūtniecībai ir ļoti augstas;
    • Plaša rūpīgi pārbaudītu donoru bāze, kas ļauj izvēlēties pacientēm piemērotāko donoru, balstoties uz to antropometriskajiem un ģenētiskajiem datiem.

    Embriju ģenētiskā diagnostika

    Northway klīnikā izveidota pilnīgi jauna embriologu laboratorija ar jaunākās paaudzes diagnostikas un laboratorijas aprīkojumu, kas ļauj nodrošināt visaugstāko procedūru un manipulāciju kvalitāti un garantēt pacientiem drošu ģenētiskā materiāla saglabāšanu. Embrioloģijas laboratoriju projektēja klīnikas embrioloģes, savukārt iekārtas nodrošināja uzņēmums Cooper Surgical – pasaules līderis IVF laboratoriju iekārtu ražošanā, un tā ir sertificēta atbilstoši starptautiskajiem kvalitātes standartiem ISO 9001 un ISO 15189. 

    Ginekoloģija, ginekoloģiskas operācijas un estētiskā ginekoloģija

    Northway klīnikā vienuviet pieejami visi nepieciešamie profilaktiskie un ārstnieciskie pakalpojumi sievietes veselībai, tai skaitā ultrasonogrāfija un dzemdes kakla vēža diagnostika, – lai ikvienā vecumā sieviete būtu pārliecināta par savu veselību un justos nevainojami. Northway klīnikas speciālisti palīdzēs sievietēm visdažādākajos jautājumos, kas saistīti, piemēram, ar menstruālā cikla traucējumiem, menopauzi, piemērotākās kontracepcijas metodes izvēli, dzimumceļu infekcijām, iekaisuma slimībām, grūtniecības plānošanu un vēl daudzām citām jomām, kas satrauc mūsdienu sievietes. Arī topošās māmiņas šeit jutīsies gaidītas un aprūpētas, jo ārsti uzrauga grūtniecības norisi visaugstākajā līmenī, nodrošinot individuālu pieeju katrai grūtniecei.

    Tāpat klīnikā tiek veiktas dažādas minimāli invazīvas ginekoloģiskas operācijas neauglības un ginekoloģisku saslimšanu ārstēšanai. Northway ir vienīgā klīnikā Latvijā, kas neauglības diagnostikā un ārstēšanā pielieto saudzīgo fertiloskopijas operāciju un plaši izmanto histeroskopijas metodi. Klīnikā veic arī laparoskopiju un laparotomiju.

    Pacientēm pieejams arī plašs estētiskās ginekoloģijas procedūru klāsts vecuma izmaiņu, traumu, dzemdību un hormonālā disbalansa radītu defektu novēršanai intīmajā zonā, kas ne vien atbrīvos no kompleksiem un paaugstinās sievietes pašvērtējumu, bet arī būtiski uzlabos intīmo attiecību kvalitāti.

    Uroloģija un uroloģiskas operācijas

    Northway klīnikā nodrošinātas gan vispārējās vīriešu veselības pārbaudes (check-up), gan neauglības diagnostika un ārstēšana. Auglības traucējumu ārstēšana notiek ar efektīvāko uroloģisko operāciju palīdzību, piemēram, TESA punkciju un mikroķirurģisko subingvinālo varikocelektomiju. Tāpat Northway ir Latvijā pirmā klīnika, kurā veikta MicroTESE operācija (mikroķirurģiskā sēklinieku biopsija) – ar tās palīdzību jau daudzas ģimenes piepildījušas savu sapni par mazuli.

    Parūpēties par jūsu veselību un palīdzēt īstenot jūsu sapni par bērniņu ir mūsu galvenais uzdevums, tāpēc aicinām pieteikties uz vizīti pie talantīgiem speciālistiem ar ilggadēju pieredzi!

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē