• Mēteļi atbilstoši gadalaikam

    Reklāmraksts
    1. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Mētelis patiešām ir viens no universālākajiem āra apģērbiem, kas var būt piemērots ikvienam gadalaikam vai gadījumam.

    Tas ir mīts, ka sieviešu mēteļi ir paredzēti tikai vēsiem un drēgniem laika apstākļiem. Mētelis patiešām ir viens no universālākajiem āra apģērbiem, kas var būt piemērots ikvienam gadalaikam vai gadījumam. Dažādu garumu un piegriezumu mēteļi, kas izvēlēti atbilstoši figūras tipam, piešķirs eleganci, rotaļīgumu un solīdu stilu. Īsāk sakot, ikvienam stilam var piešķirt pavisam citu nokrāsu, tikai uzvelkot perfektu mēteli. 

    Pats svarīgākais jautājums: kādu mēteli izvēlēties atbilstoši gadalaikam? Papildus vēlmei izskatīties stilīgi, svarīgs ir arī komforts un spēja pielāgoties dažādiem laikapstākļiem. ZALANDO komanda nāk palīgā: zemāk atradīsiet plašu sieviešu mēteļu izvēli – pat prasīgākie stilisti atradīs piemērotāko jebkuriem laikapstākļiem!

    Ziema

    Kvalitatīvs ziemas mētelis – must have aukstajā sezonā, kas kalpos vairāk nekā divas sezonas. Mēs iesakām savā īpašumā iegūt divus: elegantu vilnas un siltāku dūnu. Vilnas mētelis (pievērsiet uzmanību šī materiāla saturam, ideālā gadījumā vismaz 70%) ir lieliski piemērots ne tikai kleitām, svārkiem vai klasiskām biksēm, bet arī ikdienas apģērbam, piešķirot kombinācijai stingrību un izsmalcinātību. Vienmēr stilīgi dažādi piegriezumi un krāsas, bet vispraktiskākie – zemes toņu vai tumši mēteļi. Savukārt dūnu mētelis – mājīguma garants, kas arī palīdzēs nenosalt skarbajās Latvijas ziemās. Piedāvājam iegādāties oversize vai vienu izmēru lielāku, jo  virsdrēbju būs vairāk nekā ierasts: komfortabli jutīsies ar ziemā tik iecienītajiem lielajiem džemperiem vai biezajiem džemperiem.

    Pavasaris

    Iestājoties siltākam laikam, savu apģērbu vēlaties papildināt ar spilgtiem, gaišiem toņiem. Runājot par mēteļa veidu, neļaujiet sevi maldināt: lai cik vilinoši būtu vieglie, romantiskie mēteļi bez oderējuma, jums vajadzētu pievērst uzmanību laika apstākļiem visas dienas garumā: ja no rīta vēl ir auksts, bet pēcpusdienā silda saule, izvēlieties vilnas virsdrēbes, kas izskatīsies stilīgi gan aiztaisītas, gan atpogātas. Brīva piegriezuma sieviešu mēteļi tam ir lieliski piemēroti. Un, kad laiks kļūst siltāks, izvēlieties lietusmēteļus: vienmēr modē ir pelēcīgi vai bēšas krāsas mēteļi, kurus rotā divas rindas pogu vai josta.

    Vasara

    Mētelis vasarā? Tieši tā! Vēsāki vasaras vakari ir lielisks laiks romantiskai pastaigai vai kokteiļa malkošanai modernā āra bārā. Viegls mētelis būs ne tikai mājīga apģērba sastāvdaļa, bet arī lielisks aizvietotājs garajām jakām, kas pēdējās sezonās ir bijušas ļoti modernas. Izvēlieties krāsu un piegriezumu atbilstoši savam iecienītākajam stilam un nebaidieties no kontrastiem – tumšāka krāsa iederēsies pie gaišām biksēm, savukārt košas krāsas kleitu papildinās pretējas krāsas apģērbs. Vienmēr labi izskatīsies neitrāli gaiši toņi: balts, bēšs, pelēks, gaiši rozā.

    Rudens

    Vēss laiks nav iemesls, lai beigtu rotaļas ar krāsām, tekstūrām un griezumiem! Gada košākais laiks ir lieliska iespēja uzdrīkstēties eksperimentēt ar oriģināliem mēteļiem, kā arī atcerēties rotaļīgo klasiku. Mūsu piedāvājumā – pēdējā laikā modē esošie sieviešu mēteļi no ādas vai ādas imitācijas, mēteļi ar rūtainu rakstu, kas atgādina skolas formas tērpu, un, laikapstākļiem kļūstot vēsākiem – teddy stila mēteļi, kas raisa asociācijas ar siltiem un mājīgiem džemperiem. Šīs virsdrēbes derēs visur: pēcpusdienas tējas pauze, došanās uz darbu vai skolu vai rudenīga pilsētas apskate vēl nekad nav bijusi tik stilīga.

    Atklājiet ziemas mēteļi tiešsaistē | ZALANDO

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē