• Kāpēc Oscars Fish cepamgabaliņiem jāatrodas Jūsu virtuves saldētavā

    Reklāmraksts
    14. novembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Cepamgabaliņš ir SIA Oscars Fish Latvijā ražots produkts, kas gatavots no augstvērtīgas balto savvaļas zivju – pikšas, mencas, saidas un jūras asara filejas. Produkts izstrādāts sadarbībā ar Islandes uztura speciālistiem, realizējot dzīvē Oskara Thora Karlsona un Mārītes Tīrumas-Karlsones ideju radīt vienkārši pagatavojamu, izcilas kvalitātes un svaiguma zivs ātrēdienu.

    Kāpēc gan tam vajadzētu būt katras mājsaimniecības saldētavā?

    1. Tāpēc ka dzīvē bieži mēdz būt situācijas, kad nav laika, vai nav iespējams iepirkties veikalā. Tādēļ nodrošināties ar nelielām pārtikas rezervēm ir saprātīgi un ieteicami. Cepamgabaliņš ir ļoti kompakts un piemērots produkts pārtikas rezervju veidošanai. Tas iepakots ērtā un funkcionālā vakuuma iepakojumā un glabājams saldētavā.
    2. Tāpēc ka ļoti ērti pagatavot. Tikai jāizņem no iepakojuma un saldēts jāliek uz pannas. To nevajag iepriekš atlaidināt. Var ļauties pēkšņām gastronomiskām idejām – domāts – darīts! Hop, uz pannas un garšīgs ēdamais top!
    3. Tāpēc ka var pagatavot ļoti ātri. Izņem no saldētavas un iepakojuma, liec saldētu uz pannas un cep apmēram 5 minūtes no katras puses uz mērenas uguns, protams, izmantojot savu iecienīto cepšanas eļļu. Gardēži mēdz eļļai pievienot mazu sviesta piciņu. Vairākus cepamgabaliņus lielākam ēdēju skaitam ir ērti vienlaicīgi cept cepeškrāsnī.
    4. Tāpēc ka pagatavot ir ļoti vienkārši. Ar to viegli tiks galā pat jaunāko klašu skolnieks, ja mamma parādīs, kā to izdarīt. Tas nozīmē, ka bērni pagatavos sev pusdienas paši, un tā ir lieliska ziņa laikā, kad mācības notiek attālināti un bērniem pusdienas jāēd mājās.
    5. Tāpēc ka Cepamgabaliņš ir restorāna cienīgs gardums gan garšas, gan izskata ziņā. Pagatavoto cepamgabaliņu var gardu muti apēst tāpat, var taisīt interesantus burgerīšus, ietīt lavašā vai tortiljā, ēst ar kartupeļu frī vai dažādiem svaigajiem salātiem, vai siltu likt uz sviestmaizes. Dažās minūtēs mājās tiks uzburta restorāna cienīga atmosfēra!
    6. Tāpēc ka iegādāties ir ļoti ērti. Visparocīgāk to ir darīt e-veikalā www.oscarsfish.lv. Jums izdevīgā laikā atzīmējiet vajadzīgos produktus un iesniedziet pasūtījumu. Darba dienas laikā pasūtījumi tiek apstrādāti un jūs saņemsiet ziņu no SIA Oscars Fish. Pēc pasūtījuma var ierasties personīgi SIA Oscars Fish birojā Viskaļu ielā 3, vai arī izmantot piegādi uz mājām.  Tāpat pērciet Latvijas labākajos veikalos un atjaunotajā Āgenskalna tirgū Rīgā OSCARS FISH veikalā MAARE.
    7. Cepamgabaliņi ir lieliska atbilde mūžīgajam jautājumam: Ko šodien ēdīsim? Tie izdodas vienmēr. Iedvesmai te redzama Ulrikas pieredze, gatavojot  cepamgabaliņu https://www.youtube.com/watch?v=HTdglZaGDys&t=82s  Ir tikai viens svarīgs nosacījums, tiem jāatrodas pa rokai, Tavā saldētavā, vai vismaz produktu aukstumsomā, kas tikko atnesta no veikala!  

      Jums garšos!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē