• Kā iekļūt sapņu kleitā?

    Reklāmraksts
    12. decembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Daiga (60 gadi), zaudējusi vairāk nekā 10 kg
    Foto: Publicitātes foto
    Daiga (60 gadi), zaudējusi vairāk nekā 10 kg
    Svara korekcijas un labsajūtas centrs Via Vitalité (ex. Vitalitātes akadēmija) būs tavs pavadonis ceļā uz sakārtotu ķermeni un prātu. Kvalificētu speciālistu komanda palīdzēs apgūt veselīga dzīvesveida pamatprincipus, kļūstot slaidākai un skaistākai, kā arī enerģiskākai. Vidējais svara zudums dienā sievietēm ir 400 grami, vīriešiem – 600 grami.

    Kompleksā pieejā balstītas svara korekcijas programmas ietver gan sabalansētu uzturu, gan fiziskās aktivitātes un dažādas ķermeņa procedūras. «Mēs esam kā liela ģimene. Un, ja cilvēks pie mums jūtas kā mājās, arī pēc tam ikdienas dzīvē ievērot veselīga uztura režīmu vairs nav tik liels izaicinājums. Svara korekcijas un labsajūtas centra slēgtajā teritorijā nav iespējas krist kārdinājumos, un, ievērojot visus norādījumus, tu noteikti atbrīvosies no liekajiem kilogramiem. Runa nav tikai par to, kā izskaties, bet arī par veselību – ja pazeminās svars, normalizējas asinsspiediens, holesterīna un cukura līmenis asinīs, uzlabojas vielmaiņa un dzīves kvalitāte kopumā,» stāsta Via Vitalité vadītāja Maija Atvara.

    Pie mums vari domāt par sevi un ļaut, lai par tevi parūpējas.

    Gandrīz 200 hektāru plašajā teritorijā ir vairākas ēkas, kurās atrodas 57 komfortabli numuriņi dažādām gaumēm (četrās cenu kategorijās), 25 metrus garš baseins, sauna, liela sporta zāle un mūsdienīga trenažieru zāle. «Piedāvājums veidots pēc all inclusive principa – izmitināšana, ēdināšana piecas reizes dienā, daudzveidīgas fiziskās aktivitātes, sejas, ķermeņa un ūdens procedūras, kā arī saunas un baseina apmeklējums iekļauts cenā.

    Šī ir vieta, kur par tevi rūpējas, jo nav jādomā, ko pagatavot ēst vai kādas aktivitātes veikt, viss ir saplānots. Atliek tikai darboties pašam, lai pēc tam ar jaunu enerģiju vari doties mājās, bet, ja būs nepieciešams, zināsi, ka ir vieta, kur atgriezties. Parasti tievēšana saistās ne tikai ar zaudētiem kilogramiem, bet arī bezspēku un sliktu omu, savukārt, tievējot pēc Via Vitalité metodes, kļūsi vitālāks un atgūsi dzīvesprieku.»

    Svara korekcijas programma atbilstoši tavām vēlmēm

    Veselības monitorings

    Sākot un beidzot programmu, tiek veikta diagnostika ar bioimpedances metodi, kas ļauj noteikt muskuļaudu, tauku, šķidruma un kaulu masu un procentuālo daudzumu organismā, kā arī tiek aprēķināts bioloģiskais vecums un vielmaiņas ātrums. Tāpat arī ikdienā tiek sekots līdzi katra klienta pašsajūtai. Veicot pieļaujamās fiziskās slodzes aprēķināšanu, katram klientam tiek izstrādāts individuāls fizisko aktivitāšu un ķermeņa procedūru plāns.

    Piecas sabalansētas maltītes

    Lai notievētu, nav jābadojas, bet regulāri jāēd. Uzturs ir sabalansēts, daudzveidīgs, un maltītes tiešām ir gardas – no gaļas un zivju ēdieniem līdz viegliem salātiem un siltām zupām. Katru dienu ir piecas ēdienreizes (kopējais kaloriju daudzums: ap 1000 kcal), trešdienās un svētdienās – atslodzes dienas (kopējais kaloriju daudzums: 500 kcal).

    Fiziskās aktivitātes

    Programmās iekļautas daudzveidīgas fiziskās aktivitātes.

    Rīta rosme

    Diena sākas ar svēršanos un vielmaiņu paātrinošu rīta rosmi. 

    Nūjošana un pārgājienu takas

    Papildus tauku dedzināšanai nūjošana stiprina imūnsistēmu, veicina emocionālo labsajūtu un nodrošina veselīgu miegu. Izbaudiet brīnišķīgu salikumu – sportisku meditāciju mūžam mainīgajā dabā ar nūjām rokās mūsu takās, kuru kopējais garums sasniedz 10 km. Jebkurš ceļš sākas ar pirmo soli.

    Ūdens aerobika

    Ūdens aerobikā tiek nodarbinātas visas muskuļu grupas, tādējādi tas ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā zaudēt kilogramus un cīnīties pret celulītu.

    Nodarbības trenažieru zālē

    Spēka treniņi ir ļoti svarīgi vēlamā svara iegūšanas procesā, jo tie palīdz saglabāt un audzēt muskuļu masu. Ja samazinās muskuļu masa, palēninās pamatvielmaiņa un zaudēto muskuļu vietā rodas tauki.

    Sejas un ķermeņa procedūras

    Viens no svara zaudēšanas stūrakmeņiem ir dažādas sejas un ķermeņa procedūras, kam ir daudzpusīga ietekme uz visu cilvēka organismu kopumā. Tādēļ Via Vitalité svara korekcijas programmās iekļautas daudzveidīgas un efektīvas procedūras svara un ķermeņa apjoma samazināšanai un pašsajūtas uzlabošanai.

    Ūdens procedūras

    Via Vitalité centrā ir pieejamas arī dažādas ūdens procedūras – hidromasāža, Šarko duša un relaksācija piena vai alus vannā ar brīnišķīgu skatu pa lielo panorāmas logu.

    Ķermeņa procedūras

    Ķermeņa masāža ir viens no senākajiem dziedniecības veidiem.  Pieejamas tādas sejas un ķermeņa procedūras kā pīlings un ķermeņa ietīšana, zaļās kafijas rituāls, mitrinoša sejas maska ar zeltu.

    Via Vitalité ir pieejamas četras svara korekcijas programmas:

    • Pamata programma (dienu skaits pēc izvēles)
    • Ekstra programma (ieteicams: no 3 līdz 7 dienām)
    • Relax programma, (dienu skaists pēc izvēles)
    • Iepazīšanās programma  (2 dienas)

    Lejas Raķi, Lažas pagasts, Dienvidkurzemes novads, LV-3456, Latvija Tālr. +371 26 511 011

    [email protected]

    www.viavitalite.com

    Instagram: @via.vitalite

    Facebook.com/viavitalite

    Reklāmas projekts sadarbībā ar

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē