• JUNG gudrā māja – nebeidzams komforts un ērtība

    Reklāmraksts
    11. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Laikā, kad tehnoloģijām ir liela loma mūsu ikdienas dzīvē, arvien biežāk dzirdam par viedajām, automatizētajām māju sistēmām, kas ir viens no efektīvākajiem veidiem, kā ieekonomēt līdzekļus, rūpēties par vidi un radīt vēl nebijušu komforta sajūtu. Pateicoties inovatīvajam JUNG HOME viedās mājas risinājumam, mēs varam pārvaldīt savu dzīvesvietu neatkarīgi no tā, kurā pasaules malā atrodamies.

    Uzstādot dzīvojamās telpās viedās mājas tehnoloģijas, mēs varam ar viena pieskāriena palīdzību pacelt žalūzijas, samazināt temperatūru telpā, ieslēgt vai izslēgt gaismu, samazināt tās spilgtumu, atvērt garāžas vārtus un veikt neskaitāmi daudz citu darbību, kas ne tikai atvieglo mūsu ikdienu, bet arī padara to ērtāku, ļauj ietaupīt laiku un līdzekļus. Tagad ar JUNG HOME sapnis par viedo māju ir vēl pieejamāks.

    Viegla uzstādīšana un ērta ikdiena

    Nereti viedo māju tehnoloģijas mājoklī var iebūvēt, tikai būvējot jaunu vai pilnībā pārveidojot savu esošo mājokli. JUNG HOME ir viegli uzstādāma un ērti lietojama viedās mājas tehnoloģija, ko, izmantojot drošu Bluetooth® Mesh radio standartu, var uzstādīt jebkurā ēkā – gan jaunā, gan vecā. Jaunā sistēma ir balstīta uz parasto 230 V instalāciju, tāpēc katra ēka atbilst jaunās viedās vadības prasībām. Kontaktligzdas, kas ir pieslēgtas 230 V elektrotīklam, vienlaikus kalpo kā raidītāji un uztvērēji, pastiprinot ienākošos signālus. Ar JUNG HOME visi komponenti – no kontaktligzdas ar enerģijas mērīšanas funkciju līdz istabas termostatam – darbojas bezvadu režīmā, un tos savā starpā var ērti kontrolēt ar viedtālruni (JUNG HOME lietotne Android un iOS operētājsistēmām ir pieejama bezmaksas).

    Turklāt viedās mājas ir svarīgi komponenti, lai izpildītu paaugstinātās prasības attiecībā uz energoefektivitāti, resursu efektivitāti, kā arī lietotāju komfortu. Izvēloties JUNG HOME savā jaunajā vai esošajā mājoklī, katrs tā iemītnieks var baudīt nebeidzamu komfortu, ieekonomēt līdzekļus un rūpēties par vidi, jo viedtālrunī var iestatīt dažādus scenārijus, piemēram, “Taupīt apkures izmaksas” vai “Izslēgt gaidīšanas režīma esošās ierīces”.

    Dizains, kas neatstās vienaldzīgu

    Telpu iekārtojums nenoliedzami ir svarīgs katram mājokļa īpašniekam, jo tam ir liela loma tajā, kā mēs jūtamies savās mājās. Uzstādot mājoklī JUNG HOME, visas spiedpogas un kontaktligzdas ir pieejamas JUNG A, CD un LS sērijas dizainā, turklāt klasiskais LS 990 sērijas dizains ir pieejams 63 Les Couleurs® Le Corbusier krāsās. Tādējādi viedās mājas sistēma lieliski iederas jebkurā dzīvojamā telpā – kā virtuvē vai vannas istabā, tā guļamistabā vai bērnu istabā.

    Padari savu ikdienu ērtāku kopā ar JUNG. Vairāk informācijas: https://www.jung.de/lv/

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē