• Izstādē «Automechanika 2024» – īpaša uzmanība ilgtspējībai, digitalizācijai un inovācijām

    Reklāmraksts
    24. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jau 10.–14. septembrī, Frankfurtē, durvis tradicionāli vērs lielākā, specializētā izstāde, kurā tiek prezentētas auto mehānikas sektora aktualitātes un gaidāmās tirgus pārmaiņas, – «Automechanika 2024». Šī izstāde ir īpaša iespēja ne tikai satikt starptautiskos rūpniecības, tirdzniecības, tehniskās apkopes un automobiļu remonta sektora līderus, bet arī uzzināt aktuālos sektora jaunumus un nākotnē gaidāmās tendences.

    Internacionālisms un katru gadu ar uzviju piepildītas apmeklētāju cerības

    Izstāde «Automechanika 2024» – lieliska vieta, lai veidotu jaunas, starptautiskas, bizness–biznesam attiecības. 2022. gadā izstādē piedalījās 2804 dalībnieki no 70 valstīm, bet izstādi četru tās dienu laikā apmeklēja 78 000 apmeklētāju no 175 pasaules valstīm. Saskaņā ar izstādes «Automechanika 2022» statistiku 2022. gadā 66 % izstādes apmeklētāju bija ārvalstu viesi, 92 % apmeklētāju bija apmierināti ar izstādē redzēto un 93 % – ar izstādē «Automechanika 2022» rīkotajiem pasākumiem, semināriem, darbnīcām un ar prieku ieteiktu apmeklēt šo izstādi saviem kolēģiem vai partneriem. Respektīvi, var teikt, ka šī specializētā izstāde ne tikai sniedz iespēju satikt auto mehānikas nozares kolēģus no visas pasaules, bet arī atspoguļo tirgus aktualitātes un nākotnes tendences, un svarīgākais – atbilst apmeklētāju vajadzībām un cerībām un apmierina tās.

    2024. gada izstādes galvenās tēmas – ilgtspējība, digitalizācija un inovācijas

    Specializētā izstāde «Automechanika 2024» ir unikāls pasākums, kurā tiek prezentēts īpaši plašs automobiļu remontam aktuālu produktu grupu klāsts. Izstādē apmeklētājus gaidīs – jaunākie un modernākie piederumi un aksesuāri automobiļiem, produkti automobiļu virsbūves remontam un krāsošanai, līdzekļi un ierīces automobiļu salona un ārpuses atjaunošanai un mazgāšanai, automobiļu diagnostikas, elektronikas un digitālie risinājumi, automobiļu daļas un komponenti, riteņi un riepas, kā arī daudz citu tirgus jaunumu.

    Šā gada izstādē īpaša uzmanība automobiļu nozarē tiek veltīta diskusijai par digitalizācijas ietekmi uz automobiļu tirgus attīstību un nākotni, inovāciju pielāgošanu un ilgtspējības ideju ievērošanu automobiļu rūpniecības un remonta jomā.

    Izstāde «Automechanika 2024» – ne tikai tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules, bet arī – specializēti pasākumi automobiļu un auto mehānikas nozares profesionāļiem un amatieriem. Apmeklētājus gaidīs diskusijas par ilgtspējības, digitalizācijas, inovāciju tēmām, semināri, praktiskas nodarbības un darbnīcas.

    Nelaidiet garām iespēju uzzināt visus nākamo divu gadu jaunumus dinamiskajā auto mehānikas pasaulē – iegādājieties biļeti uz izstādi jau tagad.

    Vairāk informācijas par izstādi meklējiet: ŠEIT.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē