• Fotografē ar stilu! Šī brīža aktuālākās foto tendences

    Reklāmraksts
    17. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Tāpat kā jebkurā nozarē arī fotografēšanā notiek regulāras izmaiņas, ko lielā mērā ietekmē jauninājumi tehnoloģijās un sociālo tīklu lietošanas paradumi. Tā kā viedtālrunis ir ierīce, kas vienmēr ir pa rokai, ar to tiek uzņemta lielākā daļa fotogrāfiju. Arī tehnoloģiju izstrādātāji jau gadu no gada ir novērojuši lietotāju paradumu maiņu par labu viedtālruņu kamerām, tāpēc iegulda arvien vairāk resursus labāku objektīvu un fotografēšanas tehnoloģiju ieviešanā.

    Lai sekotu līdzi fotografēšanas tendencēm, tehnoloģiju uzņēmuma Huawei eksperts dalās ar šī brīža aktuālākajiem stiliem un viedtālruņu kameras funkcijām, kas var nākt talkā.

    Minimālisma šarms un delikātums

    Minimālisms joprojām ir aktuāls ne tikai modē un interjerā, bet arī fotogrāfijā. Šādu principu var ievērot dažādos fotogrāfijas žanros, kā, piemēram, portretos un ainavās, koncentrējoties uz mierīgākiem krāsu toņiem, to salikumiem un vienkāršām kompozīcijām, nesaraibinot fonu un objektu daudzumu.

    “Lai pašās lakoniskākajās kompozīcijās atdzīvinātu krāsas un atmosfēru, Huawei nova 10 Pro aizmugurējā kamera ir aprīkota ar 50 MP RYYB Ultra Vision kameru un 8 MP īpaši plato makro kameru, kas atbalsta arī autofokusu, tādējādi akcentējot pat mazākās detaļas. Galvenās kameras īpaši jutīgais gaismas sensors efektīvi uzlabo attēlu uzņemšanas veiktspēju pat vājā apgaismojumā, tāpēc minimālisma trauslās nianses būs iespējams saglabāt arī nepietiekamas gaismas apstākļos,” skaidro Huawei produktu apmācību vadītājs Mikus Tillers. 

    Selfiji joprojām turpina savu uzvaras gājienu

    Uzņemt savus pašportretus jau ilgāku laiku ir bijis īpaši populāri aktīvo sociālo tīklu lietotāju vidū, taču aizvadīto gadu laikā šī tendence guva jaunus panākumus, cilvēkiem vēloties redzēt vienam otru un dalīties savās ikdienas gaitās.

    “Ņemot vērā šo tendenci, viedtālruņa kamera ir ieņēmusi īpaši svarīgu lomu, tāpēc Huawei arī savos nova sērijas viedtālruņos ir piedomājuši pie objektīva un funkciju atbilstības. Jaunais nova 10 Pro viedtālrunis ir aprīkots ar nozarē pirmo duālo priekšējo kameru, kurā viena ir 60 MP platlenķa kamera, kas atbalsta 100 grādu leņķi, un otra – 8 MP portreta Close-up jeb tuvinājuma kamera, nodrošinot ērtu un augstas izšķirtspējas fotografēšanas pieredzi kvalitatīviem un radošiem selfijiem,” stāsta eksperts.

    Esi reāls!

    Šī gada daudzsološākā tendence visnotaļ ir reālisms jeb vēlme attēlot sevi un apkārt notiekošo bez filtriem vai papildu rediģēšanas, tādējādi aicinot arī apkārtējos parādīt savu dzīvi īstajās krāsās.

    “Lai sekotu līdzi šai fotografēšanas tendencei, noderēs jaunā novas sērijas Pro viedtālruņa priekšējās kameras tālummaiņas funkcija, kas ļauj pietuvināt kadru no 0,7 līdz 5 reizēm, būtiski nemainot attēla kvalitāti. Tādā veidā tālruņa īpašnieks var uzņemt īpaši pietuvinātus portretus, izceļot konkrētus sejas vaibstus un iezīmes vai iemūžināt gaismas spēles uz sejas ādas, radot autentiskus un radošus kadrus,” norāda M. Tillers.

    Tendencēm nemitīgi mainoties, ir iespējams izmēģināt jaunas fotografēšanas metodes un eksperimentēt ar viedtālruņa kameras spējām, lai iegūtu pārsteidzošus rezultātus. Jaunais Huawei nova 10 Pro būs visnotaļ uzticams sabiedrotais, lai attīstītu savas fotografēšanas iemaņas un iemūžinātu sevi un apkārtējos jaunās krāsās.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē