• Dāvanas vīrietim

    Reklāmraksts
    10. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Meklējot dāvanas, ir svarīgi ņemt vērā jubilāra intereses un dzīvesveidu.

    Esam apkopojuši vairākas populāras idejas dāvanām svētkos, ieskaitot dāvanu karšu servisa FromMe.lv dāvanas vīrietim.

    Šajā rakstā dāvanu ideju iedalījumu esam veidojuši divējādu, atlasot oriģinālas sajūtu dāvanas, kas ļaus izbaudīt kādu piedzīvojumu, kā arī praktiskas dāvanas vīrieša ikdienai.

    Oriģinālas dāvanas vīrietim

    Oriģinālas dāvanas vēl mēdz saukt par sajūtu dāvanām. To galvenais mērķis ir jubilāru patīkami pārsteigt un vairums gadījumos ļaut izmēģināt kādu aizraujošu piedzīvojumu.

    Lidojums ar gaisa balonu

    Vīrietim, kam patīk baudīt dzīvi un izaicināt sevi uz ar vien jauniem piedzīvojumiem, lieliska oriģinālas dāvanas ideja ir lidojums ar gaisa balonu. Tas ir aptuveni vienas stundas ilgs lidojums pāri Latvijas pļavām un laukiem, upēm un ezeriem. Tā kā piedzīvojums ir aktuāls visa gada garumā, tad dāvana ir vienmēr aktuāla – gan ziemā, gan vasarā.

    Lidojums ar gaisa balonu ir skaista iespēja apskatīt apkārtni no putna lidojuma skatu punkta. Šī ir ekskluzīva dāvana, tāpēc tā būs piemērota vīrietim īpašos svētkos, piemēram, apaļā jubilejā. Lidojums parasti norit nelielās grupās, tāpēc šo pieredzi varēs dalīt arī ar citiem.

    Virtuālās realitātes izbaudīšana

    Tiem, kam ir bail no augstuma, bet tik un tā gribas izbaudīt lidojumu augstu debesīs, labs variants būtu virtuālā realitāte. Tā ir pārsteidzoša iespēja, pateicoties tehnoloģijai, nostādīt sevi situācijās, kurās ikdienā nonākt būtu grūti vai vispār neiespējami. Ar virtuālās realitātes palīdzību varam lidot kā putni, traukties neizmērojamā ātrumā sporta mašīnā vai iejusties kāda spēles varoņa lomā.

    Virtuālā realitāte ir varens piedzīvojums. Tās laikā varam arī ceļot un ieraudzīt pavisam jaunas, iepriekš neredzētas vietas. Tāpat šo rīku var izmantot arī kādu baiļu pārvarēšanai. Pieredze virtuālajā vidē šķiet pavisam īsta, tāpēc uzliekot virsū virtuālās realitātes brilles, jubilārs tiks iekšā pavisam citā pasaulē.

    Krāsainas un raibas zeķes

    Lai arī oriģinālas dāvanas lielākoties ir aktivitātes, tās var būt arī vienlīdz noderīgas. Lieliska dāvanas ideja pozitīvam vīrietim ir stilīgas un krāsainas zeķes. Mūsdienās zeķes tiek uzskatītas ne tikai par praktisku apģērba sastāvdaļu, bet arī par stilīgu aksesuāru.

    Ja arī tavam jubilāram patīk raibas zeķes ar interesantiem dizainiem, ieskaties pašmāju uzņēmuma Zee Socks piedāvājumā. Viņu galvenā tematika ir stilīgas kosmosa zeķes, bet papildus tam ir arī dažādi krāsaini dizaini ar dzīvniekiem, aliņiem, picām, video spēļu varoņiem un vispārēji foršiem krāsu salikumiem. Noderīga dāvana var būt arī oriģināla!

    Brauciens ar kvadricikliem

    Adrenalīna cienītājiem piemērota dāvana būs brauciens ar kvadricikliem. Tā ir iespēja sajust ātrumu un kārtīgi iztrakoties kvadricikliem īpaši paredzētā trasē. Visbiežāk tās ir ārpus pilsētas, pierīgā, kur kvadriciklu radītais troksnis nevienam netraucēs. Vīrietis varēs izbraukāties, labi pavadot laiku.

    Arī šis piedzīvojums ir aktuāls visa gada garumā, tāpēc, lai kad arī nebūtu tava vīrieša svētki, šī dāvana būs piemērota. Šis konkrētais Brauciens ar kvadriciklu piedāvājums ir pieejams vien 10km attālumā no Rīgas. Vīrietim būs vesela stunda laika, ko braukt, baudīt ātrumu un meža gaisu.

    SUP izbrauciens saulrietā vai saullēktā

    Gada siltajā sezonā sākot ar vēlu pavasari līdz agram rudenim ir aktuāla supošana. Tas ir piedzīvojums, kas baudāms uz ūdens uz speciāla SUP dēļa. Pēdējo vasaru laikā tā ir kļuvusi par vienu no aizraujošākajām aktivitātēm. To var baudīt gandrīz visur, kur ir ūdens – daudzviet Latvijas ezeros, kā arī tepat Rīgas centra kanālā.

    Interesants piedāvājums, kas būtu lieliska dāvana svētkos, ir SUP saullēkta brauciens purvā. Tā ir iespēja redzēt, kā no agra rīta atmostas pasaule. Daudzi saka, ka purvs ir īpaši maģiska vieta, ko pieredzēt saullēkta laikā. Piedāvājums ir paredzēts divām personām, iekļaujot arī gardas brokastis.

    Praktiskas dāvanas vīrietim

    Kad oriģinālas dāvanas vīrietim ir apskatītas, ir vērts padomāt arī par praktiskiem variantiem. Praktiskas dāvanas vīrietim ir lieliska izvēle tad, ja jubilārs vienmēr apgalvo, ka viņam nevajag neko dāvināt. Tad noteikti vari padomāt par to, kā viņam trūkst ikdienā. Tā būs patīkama dāvana, ko saņemt.

    Kvalitatīvs termoss atpūtai pie dabas

    Termoss ir lieta, kam ir jābūt katrās mājās. Vīrietim, kam patīk atpūsties pie dabas, ir nepieciešams uzticams termoss, kas spēs ilgstoši uzglabāt līdzi paņemtā dzēriena temperatūru. Ja vīrietim termosa nav vai tas ir jau novecojis, ir vērts viņam sarūpēt jaunu. Mūsdienās ražotie termosi spēj uzglabāt dzērienu temperatūru pat līdz 48 stundām un ne tikai.

    Vairāk par termosu kā lielisku dāvanu vari izlasīt rakstā Stanley termoss, kas kalpos mūžīgi.

    Ja vīrietim savs dzērienu termoss jau ir, laba alternatīva ir kvalitatīvs ēdienu termoss. Tādā veidā varēsi labi papildināt viņa termosu kolekciju, līdzi dabā ļaujot paņemt ne tikai tēju, bet arī karstas pusdienas.

    Dāvanu karte restorānā

    Praktiska dāvanas izvēle ir dāvanu karte, jo tā vīrietim sniedz zināmu izvēles brīvību. Šajā gadījumā laba izvēle ir Restorāni Rīgā dāvanu karte, kas apkopo 10 dažādus restorānus Rīgā. Vīrietim būs iespēja pašam izvēlēties restorānu, ko apmeklēt. Tas var būt rosīgais Andalūzijas suns, gardais MUNCH Barbeque vai varbūt restorānu ķēde Vairāk saules.

    Došanās uz restorānu vienmēr ir patīkams notikums, kad var sevi palutināt ar gardiem ēdieniem. Par to, kāpēc tieši Restorāni Rīgā dāvanu karte ir piemērota izvēle, lasi mūsu pašu rakstā Dāvanu karte Restorāni Rīgā – lieliska dāvana svētkos. Tur arī atradīsi pārējo restorānu uzskaitījumu, ko šeit nepieminējām.

    Universālā FromMe karte

    Ja neesi īsti pārliecināta par vīrieša pašreizējām interesēm, bet joprojām vēlies viņu iepriecināt svētkos ar dāvanu, vislabākā izvēle ir FromMe karte. Tā ir universāla dāvanu karte, kas sniedz milzīgu izvēli. Vīrietis varēs izvēlēties ne tikai konkrētu produktu vai pakalpojumu, bet arī uzņēmumu.

    FromMe klāstā ir vairāk kā 50 dažādi uzņēmumi. To starpā ir tādi zīmoli kā Adidas, Timberland, Mājai un dārzam, Sportland, SALMO, Knockout Barbershop, Reiņa trase, 4Speed un daudzi citi. Ir pieejami lieliski varianti gan vīrieša atpūtai un hobijam, gan arī ikdienai un veselībai.

    Ja vīrietis dāvanas kartes vērtību uzreiz vienā vietā neizmantos, atlikumu varēs izmantot jau pie cita partnera. Piemēram, pusi no dāvanu kartes var iztērēt Sportland veikalā uz jauniem sporta apaviem, taču otru pusi dāvanu kartes vērtības var iztērēt aktīvās atpūtas centrā Reiņa trase.

    Barbershop apmeklējums

    Vēl viena praktiska dāvana vīrietim ir barbershop apmeklējums. No parastām frizētavām barbershop stila saloni atšķiras ar to, ka uzsvars tiek likts uz vīriešu kultūru un gaumi. Katrs barbershop speciālists ir apguvis tieši vīriešu griezumus, sekojot līdzi jaunākajām aktualitātēm. Barbershop apmeklējums ir iespēja ne tikai iegūt jaunu matu griezumu vai sapucēt bārdu, bet arī labi pavadīt laiku iedzerot gardu kafiju vai alus glāzi.

    Arī šis piedavājums vislabāk ir uzdāvināms ar dāvanu kartes palīdzību. Tas sniegs iespēju vīrietim pašam sarunāt laiku un datumu, kad doties pie speciālista. Varbūt viņš šo iespēju izmantos ikdienā, bet varbūt vēlēsies nedaudz pataupīt kādam īpašam notikumam.

    Bezvadu austiņas

    Meklējot praktiskas dāvanas vīrietim svētkos, aktuāli un kvalitatīvi gadžeti var būt laba izvēle. Vīrietim, kas vienmēr ir ieinteresēts jaunākajās tehnoloģijās, varētu patikt kaut kas no aktuālākā piedāvājuma. Piemēram, jau labu laiku populāras ir kļuvušas bezvadu austiņas, taču joprojām ne visi ir uz tām pārgājuši.

    Varbūt esi jau dzirdējusi, ka vīrietis labprāt iegādātos bezvadu austiņas. Tās tomēr ir daudz ērtākas lietošanā nekā ierastās austiņas ar vadiem. Īpaši tad, ja vīrietis sporto un labprāt klausās mūziku kustības laikā. Bezvadu austiņas ir lieliska praktiskā dāvana, kas noteikti noderēs.

    Lai izdodas veiksmīgi pārsteigt jubilāru svētkos!

     

     

     

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē