• Dāvanu karte Restorāni Rīgā – lieliska dāvana svētkos

    Reklāmraksts
    25. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Visiem patīk doties uz restorānu, jo tā ir iespēja labi pavadīt laiku, kā arī izbaudīt gardu ēdienu un patīkamu restorāna atmosfēru. Veids, kā šo pieredzi nodot citiem, ir uzdāvinot dāvanu karti restorānā.

    Lieliska dāvana svētkos ir tieši Restorāni Rīgā dāvanu karte, jo tā ļaus saņēmējam arī pašam izvēlēties, uz kuru restorānu doties.

    Plašā piedāvājuma dāvanu bloga Top Dāvanas eksperti nosaka “Restorāni Rīgā” dāvanu karti kā vienu no populārākajām izvēlēm. 

    Kāpēc “Restorāni Rīgā” dāvanu karte ir lieliska dāvana

    Ir vairāki iemesli, kāpēc šī dāvanu karte ir lieliska dāvana svētkos. 

    Aizrautīgs garšu piedzīvojums

    Vislielākā vērtība, kas piemīt dāvanu kartei restorānā, ir iespēja doties aizrautīgā garšu piedzīvojumā. Lai arī cik varens pavārs tavs jubilārs nebūtu, restorāna maltīte noteikti spēs viņu iepriecināt ar jaunām garšām. 

    Mums visiem ikdienā nereti mēdz zust iedvesma uz gatavošanu, tāpēc ik pa laikam doties uz restorānu ir lielisks veids, kā sevi palutināt. Šajā gadījumā dāvana, kas ļaus jubilāram doties uz restorānu, būs veids, kā tu palutināsi viņu.

    Kopā būšana ar savējiem

    Visbiežāk uz restorāniem dodamies ar ģimeni vai tuviem draugiem, līdz ar to dāvanu karte restorānā ir notikums, ko dalīt ar savējiem.

    Došanos uz restorānu ar nodomu saucam par notikumu, jo tā nav tikai maltīte. Restorāna apmeklēšana ir vesela pieredze, sākot jau ar laipno sagaidīšanu un telpas interjeru, līdz pat atmosfērai un maltītei kopumā.

    Universāla dāvana

    “Restorāni Rīgā” dāvanu karte būs piemērota dāvana ikvienam jubilāram tavā paziņu un draugu lokā. Tā kā mums visiem patīk garšīgi paēst, tad dāvanu karte restorānā būs piemērota gan tuviem draugiem un ģimenei, gan arī kolēģiem korporatīvajā vidē. 

    Noformēšana ir galvenais veids, kas izšķirs dāvanas saņēmējus. Saviem tuviniekiem dāvanu karte var tikt noformēta kā mīļš apsveikums, savukārt kolēģiem kā elegants un formāls sveiciens svētkos.

    Ja vēl neesi pārliecināts par dāvanas izvēli, ieskaties rakstā, kas uzskaita visus iemeslus izvēlēties dāvanu karti restorānā kā labāko dāvanu svētkos – 10 reasons why a restaurant gift card is the best gift

    “Restorāni Rīgā” piedāvājums

    Dāvanu karti “Restorāni Rīgā” piedāvā pašmāju dāvanu karšu centrs FromMe.lv. Tā ir unikāla dāvanu karte, jo ir vienīgā dāvanu karte Latvijā, kas ļauj jubilāram pašam izvēlēties no vairākiem restorāniem.

    To var iegādāties brīvi izvēlērtā summā no 20 EUR līdz 300 EUR, un izmantot vairākos piegājienos vairākos restorānos. Līdz ar to, tā būs lieliska dāvana gan lielos, gan mazos svētkos.

    Piedāvājumā ir izvēle starp šādiem restorāniem:

    • Herbārijs – telpaugu ieskauts bārs uz Galerija Rīga jumta, kur baudīt gardus kokteiļus un izsmalcinātus ēdienus.
    • Andalūzijas suns – rosīgs restorāns Berga Bazārā, kur nogaršot vispasaules virtuvi un izvēlēties dzērienu no visplašākās džina izvēles visā Latvijā.
    • FERMA – izsmalcināts restorāns pretī gleznainajam Viesturdārzam, kur baudīt romantisku atmosfēru un Latvijas garšu ēdienus.
    • Vairāk Saules – restorānu tīkls, kas piedāvā nogaršot Eiropas un Āzijas ēdienus, to starpā picas, suši, pastas, poke bļodas un daudzus citus.
    • Čemodāns – restorāns, kas, paliekot tepat Rīgas centrā, ļaus doties garšu ceļojumā uz dažādām valstīm, nobaudot spāņu, itāļu, franču, portugāļu un arī latviešu iemīļotākos ēdienus.
    • Buržujs – mājīgs un tajā pašā laikā mūsdienīgs restorāns-austeru bārs, kurš viesiem piedāvā nobaudīt sezonālu Eiropas virtuvi, jāizceļ svaigās austeres ar pašu gatavotām mērcēm.
    • Akhtamar – restorāns, kas saviem viesiem piedāvā izbaudīt īstenus armēņu ēdienus no vairāk kā 150 ēdienu plašās izvēles, kā arī nogaršot īpašos armēņu konjakus un vīnus.
    • MUNCH Barbecue – Purvciemā paslēptā pērle, kur doties ar draugiem un ģimeni baudīt gardus burgerus un vistiņas, kas pagatavotas labākajās BBQ tradīcījās.
    • Baltvilla restorāns – izsmalcināts restorāns viesnīcā Baltvilla, kur tradicionālas garšas saplūst ar radošiem ēdienu pagatavošanas paņēmieniem, ļaujot viesiem baudīt arī skaistu skatu uz Baltezeru.
    • OZO restorāns – golfa kluba restorāns ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam un dabas mīļotājam, kas vēlas nobaudīt gardu maltīti ar burvīgu skatu uz Ķīšezeru.

    Dāvanu kartes raksturlielumi

    “Restorāni Rīgā” dāvanu karte dāvanu karšu centra FromMe.lv piedāvājums. Uz šo dāvanu karti  attiecas tieši tādi paši noteikumi, kā uz citām uzņēmuma piedāvājumā esošajām kartēm.

    Vairāk detaļas par dāvanu kartes “Restorāni Rīgā” īpašībām:

    • Vērtība no 20 EUR līdz 300 EUR – vērtību var izvēlēties pēc savām iespējām, turklāt jubilārs vienmēr varēs arī piemaksāt, ja summu gribēsies nedaudz pārsniegt.
    • Izmantošana vairākos piegājienos un vairākos restorānos – to pašu dāvanu karti varēs izmantot arī vairākas reizes, ja dāvanu kartē paliks atlikums, turklāt to var izdarīt arī kādā citā restorānā. Piemēram, baudīt gardu maltīti restorānā FERMA, taču dāvanu kartes atlikumu iztērēt uz kādu no Herbārija kokteiļiem.
    • Personaližēšanas iespējas – lai padarītu izvēlēto dāvanu vēl īpašāku, to ir iespējams personalizēt balstoties uz jubilāru. Piemēram, pievienot mīļu sveiciena tekstu saviem tuviniekiem vai personalizēt ar sava uzņēmuma logo, ja dāvana paredzēta darbiniekiem vai biznesa partneriem.
    • Pieejama arī īpaši svinīga noformēšana – ja dāvanu karti izvēlas pasniegt izdrukātu, tad ir iespēja to palūgt noformēt ar skaistu apsveikuma kartīti un klāt pievienotu šokolādi.
    • Izmantošanas termiņš 1 gads – dāvanu kartes izmantošanas termiņš ir viens gads. Jebkuram klientam, kam šajā termiņā nav izdevies dāvanu karti, pēc pieprasījuma tā tiek pagarināta.
    • Pērc elektroniski un saņem 5 minūšu laikā e-pastā – populārākais FromMe.lv dāvanu karšu iegādes un piegādes veids ir elektroniskā formātā. Tas ir veids, kā pēdējā brīdī iegādāties lielisku dāvanu.

    Lai izdodas iepriecināt gardēžus!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē