• Stanley termoss, kas kalpos mūžīgi

    Reklāmraksts
    2. maijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Termoss ir lieta, kas mūsdienās nu jau ir gandrīz katrās mājās. Braucot atpūsties pie dabas, labam termosam ir īpaši liela nozīme. Tam ir jābūt kā uzticamam sabiedrotajam, kas arī atpūtā pie dabas var iepriecināt ar karstu līdzi paņemtu tēju vai tieši pretēji – atsvaidzinoši vēsu sulu.

    Viens no uzticamākajiem termosiem, kas kalpos visa mūža garumā, ir interneta veikala UDENSPUDELE.LV klāstā pieejamais Stanley termoss

    Kvalitatīvs termoss var būt arī lieliska dāvana vīrietim, mammai vai ģimenei svētkos. It īpaši tad, ja jubilāram patīk doties atpūtā pie dabas – dotie spārgājienos, makšķerēt vai vienkārši doties piknikot pie dabas.

    Izvēloties termosu, ir vairāki kritēriji, kam pievērst uzmanību. Šajā rakstā pastāstīsim, kā izvēlēties augstas kvalitātes termosu, un kāpēc zīmols Stanley ir lieliska izvēle.

    Stanley – zīmols ar vairāk kā 100 gadu vēsturi

    Viens no pasaulē zināmākajiem un uzticamākajiem termosu zīmoliem ir Stanley. Tā vēsture ir jau vairāk kā 100 gadus gara, regulāri iepriecinot atbalstītājus ar jauniem un inovatīviem produktiem.

    Stanley stāsta sākums ir meklējams 1913. gadā, kad izgudrotājs Viljams Stenlijs (William Stanley Jr.) uz visiem laikiem izmainīja karstu dzērienu uzņemšanas paradumus. Viņa prioritātes bija izveidot trauku, kas būtu izturīgs un arī spētu ilgstoši saglabāt dzēriena temperatūru. Apvienojot vakuuma izolāciju un nerūsējošo tēraudu, radās produkts, ko mēs visi zinām un izmantojam šodien – termoss.

    Kopš tā brīža termosi ir kļuvuši par lieliskiem sabiedrotajiem ikvienam, kas ikdienas gaitās sev līdzi vēlas paņemt iecienīto silto dzērienu. Ta kā Stanley zīmolam svarīga ir arī ilgtspējība un savu produktu kvalitāte, viņi apgalvo, ka termosi un citi produkti tiek veidoti ar mūža garantiju. 

    Kā izvēlēties termosu?

    Izvēloties termosu, ir vairāki kvalitātes rādītāji, kam vajadzētu pievērst uzmanību. 

    • Izvēlies uzticamu zīmolu

    Izvēloties jebkuru produktu, mūsdienās viens no galvenajiem faktoriem ir uzticība zīmolam. Šī raksta ietvaros paužam savu uzticību leģendārajam Stanley zīmolam, taču jāatzīst, ka ir arī daudzi citi lieliski termosu zīmoli. Vienmēr ir jāveic pašam sava izpēte un jāizvēlas zīmols, kura kvalitātes rādītāji un vērtības atbilst tavam standartam. 

    Piemēram, pašmāju uzņēmums UDENSPUDELE.LV savā interneta veikalā piedāvā visdažādākos termosus – ne vien Stanley, bet arī Esbit, Thermos un citus.

    Par to, kādam zīmolam uzticēties, vairāk vari izlasīt bloga TopLietas.lv rakstā Kvalitatīvi termosi, kur apkopots labāko zīmolu tops.

    • Termosam ir jābūt izturīgam

    Vēl viena lieta, par ko parūpēties, ir termosa izturība. Piemēram, Stanley zīmola pārliecība slēpjas tieši tajā, ka termosi ir visnoderīgākie sabiedrotie dodoties piedzīvojumos un atpūtā pie dabas. Tādās reizēs var gadīties savu termosu arī nomest zemē – tāpēc tam ir jābūt no pēc iespējas izturīgāka materiāla. Nerūsējošais tērauds tādā ziņā ir lieliska izvēle.

    Tā kā termosi nereti tiek ņemti līdzi mugursomās, tad izturības faktors darbojas arī uz ārējo korpusu. Tam ir jābūt pietiekami izturīgam, lai termoss spētu saglabāt savu formu arī no ārpuses – pārlieku viegli nenobružājoties. 

    • Nozīme ir ērtumam

    Vēl viens faktors, ko ņemt vērā, ir termosa ērtums. 

    Termosam ir jābūt ērti satveramam rokās. Labs risinājums šajā gadījumā ir termosi ar rokturi. Tos bez problēmām var pacelt, paņemt rokās un bez steigas saliet krūzītēs tēju vai kafiju. Ja vēlamajam termosam roktura nav, tad vēl viens variants ir matēts vai īpaši raupjš termosa ārējais korpuss. Tas parūpējas par to, lai termoss neslīd ārā no rokas.

    Otrais veids, kā izpaužas termosa ērtums, ir tā vāciņš. Izvēloties labas kvalitātes termosu, ir vērts parūpēties par to, lai tā vāciņš būtu hermētisks. Tas palīdzēs izvairīties no dzēriena noplūdēm. Iesakām izvēlēties arī tādu termosu, kura vāciņš vienlaikus kalpo par krūzīti. Tas atvieglo dzēriena baudīšanu neatkarīgi no atrašanās vietas.

    • Izvēlies termosu ar pēc iespējas augstāku termonoturību

    Noslēgumā ir vērts pievērst uzmanību pašam svarīgākajam – termonoturībai. Tā ir primārā termosa funkcija, tāpēc vēlamies, lai termoss dienas vidū mūs nepieviltu. 

    Vispirms ir jāsaprot, kādam mērķim termoss visbiežāk tiks izmantots. Ja tev aktuāla ir vienas dienas atpūta pie dabas, tad tev varētu derēt termoss ar 12 vai 24 stundu termonoturību. Savukārt tiem, kas dodas vairāku dienu pārgājienos, piemērotāks būs termoss ar pēc iespējas ilgāku temperatūras noturību – piemēram, 45 stundām. Jo lielāka termonoturība, jo dārgāk termoss izmaksās.

    Ņem vērā, ka bieži vien termonoturība ir atkarīga arī no termosa lieluma. Jo lielāks pēc tilpuma ir termoss, jo augstāka būs tā termonoturība. Pašmāju interneta veikala UDENSPUDELE.LV plašajā termosu izvēlē tas ir īpaši labi novērojams. Piemēram, Stanley termoss ar 750ml tilpumu karstu dzērienu notur līdz 20 stundām. Savukārt Stanley termoss ar 1.4 litru tilpumu notur dzērienus karstus līdz pat 40 stundām. 

    Stanley plašais produktu klāsts

    Lai arī Stanley zīmols ir radies jau pirms vairāk kā 100 gadiem, tas ir veiksmīgi spējis saglabāt savas produkcijas popularitāti arī mūsdienās. Tā kā ilgtspējīgs un dabai draudzīgs dzīvesveids paliek ar vien ievērojamāks, no Stanley produktiem aktuāli ir ne tikai termosi, bet arī termopudeles, termokrūzes, blašķes u.c. produkti.

    Tiem, kam ikdienā ir svarīga termonoturība, taču pats termoss šķiet par lielu un smagu, noderīgas būs termopudeles. Tās ir vieglākas un arī visai labi tiek galā ar temperatūras saglabāšanu 12 līdz 24 stundu garumā. Šis ir piemērots variants tiem, kas dzērienu vēlas paņemt līdzi uz darbu vai skolu.

    Tā kā Stanley zīmols augstu vērtē kvalitatīvu un bieži vien arī aktīvu atpūtu dabā, viņiem ir plaša kolekcija ar ilgtspējīgiem ēdiena uzglabāšanas un pat gatavošanas traukiem. Sākot ar līdzņemšanas trauciņiem un ēdienu termosiem līdz pat katliem, pannām un ledus kastēm.

    Vairāk ar Stanley produktu klāstu var iepazīties rakstā Stanley drinkware and more for outdoors lovers

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē