• Drusku Apstājies. Tā ir svarīga padarīšana – kopā sanākšana!

    Reklāmraksts
    4. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jau agrā bērnībā es iemīlējos ēst gatavošanā, viena no manām atmiņām ir lepnums, ko jutu, vienatnē taisot krējuma maizītes. Lepnums ir pārvērties par pilnvērtīgu aizraušanos virtuvē. Es mīlu ar smiekliem un prieku pabarot savus draugus un ģimeni, tāpēc radīju Drusku apstājies – lai svinētu būšanu virtuvē ar smaidiem, kas rodas, kopā ar mīļotajiem cilvēkiem gatavojot un ēdot lielisku ēdienu.

    Drusku apstājies laika gaitā radījis ne tikai lieliskas receptes, bet arī estētiskus virtuves produktus, pievēršot uzmanību katrai detaļai. Šobrīd interneta veikala produktu klāstā ir: lina cimdi cepeškrāsnij komplektā ar paliktni, dvielīti; Latgales bērza koka karotes, spatulas; kokvilnas priekšauti; virtuves garšaugu audzēšanas komplekts; šķīvji, kokvilnas iepirkumu maisi. Jau pavisam drīz klāstam pievienosies daudz citu virtuves produktu tavai skaistajai ikdienai.

    Lielāko daļu savas dzīves es pavadu virtuvē, un vienīgais, kas man patīk vairāk nekā ēdiena gatavošana un ēšana, – vērot, kā citi gūst iedvesmu un rod prieku caur ēdienu.

    Vienmēr esmu bijusi ideju pilna, bet tikai tad, kad sāku Drusku apstājies, spēju tās padarīt īstas. No receptēm, kuras nosapņoju nakts vidū, līdz šķīvju dizainam, iedvesmojoties no senas dziesmas. Drusku apstājies ir vieta, kur var piepildīties mani neiedomājamākie sapņi. Tā ir mana sviestmaižu recepte, mājīgie cepeškrāsns cimdi, priekšauti, šķīvji, karotes un spatulas, estētiski skaistas lietas tavām sirds siltajām mājām.

    Un, kamēr es darbu tikai sāku, mana cerība ir, ka Drusku apstājies receptes kādudien atradīs vietu gan omulīgiem vakariem mājās, gan iespaidīgākajai vakariņu ballītei. Mans mērķis ir palīdzēt ērti iekārtoties virtuvē – ar virtuves piederumiem, kas nepametīs tevi, kad tev tas visvairāk būs nepieciešams, un virtuves apģērbu, kas var turēties pretī visām šļakatām. Esmu tik sajūsmināta par savu darbu un aizraušanos, ar kuru nu varu dalīties arī ar jums! Pienācis laiks atklāt mājas dzīves skaistumu un ēdiena gatavošanas burvību.

    Ēdiena gatavošana spēj mūs savest kopā vairāk nekā jebkas cits. Tas ir ne tikai par to, kā gatavojam ēdienu, bet arī to, kā veidojam saikni. Tāpēc, lai ko tu gatavotu, es ceru tev palīdzēt ar sirdi un smiekliem.

    Mājaslapa: www.druskuapstajies.lv

    Instagram: https://www.instagram.com/druskuapstajies/

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē