• 5 padomi, kā uzlabot savu ikdienu, izmantojot viedierīces

    Klubs
    25. maijs, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Dzīve pašizolācijas un sociālās distancēšanās laikā apgriezusies kājām gaisā, un tagad pakāpeniski jāatgriežas pie ierastā ritma. Pasaules Veselības organizācija (PVO) norāda, ka šādās situācijās ir svarīgi pievērst pastiprinātu uzmanību miega režīmam, kā arī fiziskajai un garīgajai veselībai. Bet – vai mēs šādu balansu varam viegli atrast un ievērot? Piedāvājam piecus vienkāršus padomus, kā izmantot viedās tehnoloģijas, lai tās mums palīdzētu ātrāk atgriezties ikdienā.

    Monitorē stresa līmeni!

    Labas pašsajūtas un līdzsvara saglabāšanai šajā dinamiskajā ikdienā ir būtiski monitorēt savu sirds ritmu, lai laikus piefiksētu jebkādas izmaiņas mūsu ķermenī, un tam mums lieliski var noderēt viedpulksteņi. Tiklīdz ir ievērojama pulsa paaugstināšanās, būtu ieteicams veikt nomierinošas darbības, piemēram, elpošanas vingrinājumus. Gluži kā iepriekš radītajā elegantajā GT2 modelī, arī jaunajā sportiskā stila Huawei viedpulkstenī Watch GT2e jau iestrādāta uzlabota TruRelax funkcija, kas palīdzēs atslābināties ar īpaši izstrādātu vingrinājumu programmu.

    Dodies sportot!

    Mēs visi zinām, ka veselā miesā vesels gars. Taču ne vienmēr ir viegli ieiet vecajās sliedēs pēc vairāku nedēļu pauzes. Arī šeit var palīdzēt tehnoloģijas. Sākot ar draugu izaicināšanu soļu skaitīšanā, izmantojot sporta lietotnes, beidzot ar viedpulksteņu fitnesa treniņprogrammām, kas reaģē uz reāllaika sirdsdarbības ātrumu, – jaunajam Watch GT2e viedpulkstenim šādas programmas ir veselas 100. Turklāt, tuvojoties vasarai, īstais laiks doties atpakaļ pie ūdens un izpeldēties, neuztraucoties par viedierīces drošību, jo Watch GT2e ir ūdensizturīgs līdz pat 50 metru dziļumam.

    Salds miegs naktī = augsta produktivitāte dienā

    Kvalitatīvs miegs ir viens no stūrakmeņiem, kas palīdz produktīvi funkcionēt visas dienas garumā, tādēļ izvērtēt savu miegu ir svarīgi vairāku iemeslu dēļ. Ja strādāšana attālināti ir mainījusi miega ritmu, tam var būt arī negatīvas sekas. Ja naktī bieži mostaties, miega novērošana var palīdzēt izprast saraustītā naktsmiera iemeslus. Miega ritmam jāseko līdzi arī tāpēc, lai izvairītos no miegainības un tādējādi produktivitātes samazināšanās un lai dienas laikā nesaskartos ar tādiem simptomiem kā nemiers un apetītes zudums. Šo problēmu palīdz risināt arī jaunais Watch GT2e, jo spēj precīzi atspoguļot lietotāja miega paradumus. Viedpulkstenī iestrādātā Huawei TruSleep 2.0 funkcija spēj sniegt detalizētu apkopojumu par miega kvalitāti, monitorējot lietotāja sirdsdarbību un elpošanu miega laikā. Analizējot pat tik smalkas detaļas kā dziļā un vieglā miega proporcijas un pamošanās brīžu skaits, ierīce sniedz personalizētus padomus miega kvalitātes uzlabošanai.

    Jauns sākums – arī hobijiem

    Karantīnas un pašizolēšanās laiks ir devis pietiekami daudz mājās pavadītu vakaru, lai uzsāktu jaunus hobijus. Šajā laikā ir tapuši neskaitāmi video un pamācības, kā apgūt jaunas prasmes un iemaņas, tāpēc daži sāk savu rītu ar meditatīvu jogu vai skriešanu iekštelpās. Jauno hobiju attīstīšanai noteikti vērts tos piekopt mājas apstākļos arī turpmāk, un ar to var palīdzēt mūsu viedierīce. Huawei GT2e viedpulkstenī ir 100 pielāgoti treniņu režīmi, tajā skaitā Indoor Running un Indoor Yoga, tādēļ ir īstais laiks turpināt aktīvu sportošanu telpās arī nākotnē.

    Sāc plānot savas aktīvās brīvdienas pie dabas!

    Vasara ir lieliski piemērota laivu braucieniem un pārgājieniem ar teltīm, tāpēc jāķeras pie plānošanas. Lai sāktu domāt par nākamo piedzīvojumu, lieti noderēs ne vien interneta resursi, bet arī jaudīgas viedierīces, kas kalpos visa ceļojuma garumā. Viedpulksteņa Watch GT2e baterijas darbošanās ilgums ir līdz pat divām nedēļām, turklāt viedpulkstenis automātiski optimizē enerģijas patēriņu akumulatora ilgākai darbībai. Vēl viena noderīga funkcija aktīvās atpūtas ceļojumos būs skābekļa līmeņa noteikšana asinīs (SpO2), lai monitorētu savas fiziskās sagatavotības līmeni un izvairītos no enerģijas trūkuma, noguruma un galvassāpēm. Tagad tikai atliek izvēlēties galamērķi!

     

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē