• Andrejeva, ansis un krievu zvaigzne Smoļjaņinovs pārsteidz fanus Valentīndienā

    Mūzika
    Estere Jansone
    14. februāris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēli
    Šodien, 14. februārī, Aija Andrejeva un ansis nākuši klajā ar vienu no jaudīgākajām mīlas dziesmām pēdējā desmitgadē. Savukārt grupa cheLovek ar aktieri Artūru Smoļjaņinovu priekšgalā iedziedājuši smeldzīgu singlu.

    Aija Andrejeva un reperis ansis šodien, 14. februārī, klausītājiem nodod jaunu dziesmu «Jūk», kas tapusi sadarbībā ar simfonisko orķestri Baltic Groove Orchestra. «Jūk» ir otrais singls no Aijas Andrejevas gaidāmā albuma «Tagadne», kura prezentācijas koncerts notiks 12. martā kultūrtelpā «Tu jau zini Kur». Koncerta īpašais viesis būs arī ansis. Dziesmas «Jūk» autori ir Aija Andrejeva, Kaspars Ansons, Elīna Sproģe un ansis. Tā tapusi, domājot par to cilvēka daļu, par kuru mīlas dziesmās nemaz tik bieži nerunā – par kaisli.

    «Mēs esam dabas parādības un, lai kā mēs dažkārt vēlētos pretoties dabas un instinktu spēkam, tas nav cilvēka varā.  Par to arī vēsta mūsu dziesma,» stāsta Aija Andrejeva.

    «Aija man ir viens no lielākajiem mūzikas pasaules draugiem un arī patroniem, un mūsu pirmā sadarbība dziesmā «Ir pagājis ilgs laiks», manuprāt, ir viens no lielākajiem iemesliem, kuru dēļ tiku daudz vairāk sadzirdēts un leģitimizēts Latvijas mūzikas industrijas acīs. Tagad, kad atkal ir pagājis ilgs laiks, mēs sadarbojamies vēlreiz — šoreiz uz milzīga ģitāras rifa ar maniskām, šaubu caurvītām rozā briļļu ainām, kurās, iespējams, starp rindām saskatīsiet kaut ko pašu piedzīvotu. Būt cilvēkam ir jocīgi,» saka ansis.

    Savukārt grupa cheLovek, kuras līderis ir Krievijas teātra un kino aktieris, režisors un mūziķis Artūrs Smoļjaņinovs, nākusi klajā ar singlu «Murgs». Pēc Artūra teiktā, «šī liriskā dziesma radās vēl «iepriekšējā dzīvē», naktī no 2020.gada uz 2021. gadu. Vārdi par to, cik svarīgi ir turēties kopā šajā «briesmīgajā murgā» un «tumšajā ellē» ir ļoti piemēroti šodienas realitātei». Singls ietilpst albumā «4» un jaunās dziesmas prezentācija gaidāma jau 21.februārī grupas koncertā restorānā Elpa.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē