• Zemeņu un rabarberu džems ar čia sēklām

    Ievārījumi
    Daina Lapiņa
    25. maijs, 2019
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Ļoti ātri pagatavojams mazkaloriju džems bez pievienota cukura.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    10m
    Kopējais laiks
    20m

    Rabarberus un zemenes sagriež gabaliņos, kopā ar medu liek katliņā, uzvāra un tad lēni vāra, līdz rabarberi un zemenes sāk šķīst. Tos ar kartupeļu stampiņu sašķaida, pieber čia sēklas, vēlreiz uzvāra, tad no uguns noņem un atdzesē. Čia sēklas, kad uzbriedīs, džemu sabiezinās. Ledusskapī to var uzglabāt vismaz nedēļu. Garšīgs ar pankūkām, biezpienu, jogurtu, cepumiem, grauzdiņiem.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē