Zemeņu un rabarberu džems ar čia sēklām

Ļoti ātri pagatavojams mazkaloriju džems bez pievienota cukura.
Ievārījumi
Daina Lapiņa
25. maijs

Saglabāt

Foto: Andrejs Nikiforovs
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m

Rabarberus un zemenes sagriež gabaliņos, kopā ar medu liek katliņā, uzvāra un tad lēni vāra, līdz rabarberi un zemenes sāk šķīst. Tos ar kartupeļu stampiņu sašķaida, pieber čia sēklas, vēlreiz uzvāra, tad no uguns noņem un atdzesē. Čia sēklas, kad uzbriedīs, džemu sabiezinās. Ledusskapī to var uzglabāt vismaz nedēļu. Garšīgs ar pankūkām, biezpienu, jogurtu, cepumiem, grauzdiņiem.

 

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs