Vistas šķiņķīši ķiploku mērcē

Vistas ēdieni
19. septembris
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Lielisks veids kā iemānīt ķiplokus – pagatavot gardu pikantu mērci.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Pie šķiņķīšiem pasniedz Ķīnas kāpostu salātus ar valriekstiem un ananasu.

 

PADOMI!

  • Vistas šķiņķīšus liek uz pannas ar ādu uz leju. Cep pannā bez vāka uz lielas uguns – tad gaļa apcepsies ātrāk un būs kraukšķīgāka.
  • Mērcei vispiemērotākais būs krējums ar augstu tauku saturu.
  • Vislabākā piedeva šim ēdienam ir rīsi, kas vārīti bez sāls un citām garšvielām, jo, kad gaļa tiks noņemta no pannas, tajā paliks mērce, ko pārliet rīsiem. Tā ir gana pikanta, tāpēc citas garšvielas būs liekas.
  • Ķiploku mērci var izmantot, arī gatavojot citus gaļas ēdienus, kā arī pie dažādiem salātiem, krāsnī ceptiem kartupeļiem utt. Tad tai var pievienot nedaudz citrona sulas, sāli, cukuru vai citas garšvielas.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs