Vistas šķiņķīši ķiploku mērcē

Vistas ēdieni
IEVAS Receptes
IEVAS Receptes
19. septembris, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
Lielisks veids kā iemānīt ķiplokus – pagatavot gardu pikantu mērci.
Sarežģītība
Vidēja
Izmaksas
Vidējas

Pie šķiņķīšiem pasniedz Ķīnas kāpostu salātus ar valriekstiem un ananasu.

 

PADOMI!

  • Vistas šķiņķīšus liek uz pannas ar ādu uz leju. Cep pannā bez vāka uz lielas uguns – tad gaļa apcepsies ātrāk un būs kraukšķīgāka.
  • Mērcei vispiemērotākais būs krējums ar augstu tauku saturu.
  • Vislabākā piedeva šim ēdienam ir rīsi, kas vārīti bez sāls un citām garšvielām, jo, kad gaļa tiks noņemta no pannas, tajā paliks mērce, ko pārliet rīsiem. Tā ir gana pikanta, tāpēc citas garšvielas būs liekas.
  • Ķiploku mērci var izmantot, arī gatavojot citus gaļas ēdienus, kā arī pie dažādiem salātiem, krāsnī ceptiem kartupeļiem utt. Tad tai var pievienot nedaudz citrona sulas, sāli, cukuru vai citas garšvielas.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+