Cepta vistas fileja ar ķirštomātiņiem un sieru

Siltie salāti
Ievas Virtuve
20. decembris, 2020
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
Foto: Andrejs Nikiforovs
Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
Skaists ēdiens vienmēr šķiet īpaši garšīgs, vai ne? Šī recepte ir vienkārša un demokrātiska, taču izskatās eleganti. Un garšo tāpat! Būs gatava nepilnā pusstundā!
Sarežģītība
Zema
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
25m

Pannā sakarsētā 1 ēdamkarotē olīveļļas liek ar sāli un pipariem pārkaisītus vistas filejas gabalus, apgrozot lēni cep gatavus – 8–10 minūtes. Citā pannā 1 ēdamkarotē eļļas apmaisot pasautē ripiņās sagrieztu sīpolu, liek klāt tomātiņus un sakapātus ķiplokus, pārkaisa sāli un piparus un, visu apmaisot, brīdi cep mīkstu. Četros šķīvjos ieklāj salātlapas, virsū liek pa ceptai vistas filejai, pārber ķirštomātiņus un sīpolus, papildina ar mini mocarellas bumbiņām, pārkaisa bazilika lapiņas, pārslaka balzametiķi.

 

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Vairāk

Receptes

Vairāk

Privātā Dzīve

Vairāk

Ieva

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+