• Šobrīd

    weather img

    Rīga -2°C Daļēji saulains, A vējš, 2.06 m/s

    IZPROT TAVAS SĀPES

    Cepta vistas fileja ar ķirštomātiņiem un sieru

    Siltie salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    20. decembris, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
    Skaists ēdiens vienmēr šķiet īpaši garšīgs, vai ne? Šī recepte ir vienkārša un demokrātiska, taču izskatās eleganti. Un garšo tāpat! Būs gatava nepilnā pusstundā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m

    Pannā sakarsētā 1 ēdamkarotē olīveļļas liek ar sāli un pipariem pārkaisītus vistas filejas gabalus, apgrozot lēni cep gatavus – 8–10 minūtes. Citā pannā 1 ēdamkarotē eļļas apmaisot pasautē ripiņās sagrieztu sīpolu, liek klāt tomātiņus un sakapātus ķiplokus, pārkaisa sāli un piparus un, visu apmaisot, brīdi cep mīkstu. Četros šķīvjos ieklāj salātlapas, virsū liek pa ceptai vistas filejai, pārber ķirštomātiņus un sīpolus, papildina ar mini mocarellas bumbiņām, pārkaisa bazilika lapiņas, pārslaka balzametiķi.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Privātā Dzīve

    Vairāk

    Ieva

    Vairāk

    Mans Mazais

    Vairāk

    Māja un Dārzs

    Vairāk

    Auto

    Vairāk

    Astes

    Vairāk

    Klubs

    Vairāk

    Santa+