• Cepta vistas fileja ar ķirštomātiņiem un sieru

    Vistas gaļas ēdieni
    Daina Lapiņa
    27. novembris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
    Foto: Andrejs Nikiforovs
    Cepta vistas fileja ar ķirštomātiem un sieru
    Skaists ēdiens vienmēr šķiet garšīgāks, vai ne? Šī recepte ir vienkārša un demokrātiska, izskatās tiešām eleganti un garšo lieliski!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    10m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    25m
    • Pannā sakarsētā 1 ēdamkarotē olīveļļas liek ar sāli un pipariem pārkaisītus vistas filejas gabalus, apgrozot lēni cep gatavus – 8–10 minūtes.
    • Citā pannā 1 ēdamkarotē eļļas apmaisot pasautē ripiņās sagrieztu sīpolu, liek klāt tomātiņus un sakapātus ķiplokus, pārkaisa sāli un piparus un, visu apmaisot, brīdi cep mīkstu.
    • Četros šķīvjos ieklāj salātlapas, virsū liek pa ceptai vistas filejai, pārber ķirštomātiņus un sīpolus, papildina ar mini mocarellas bumbiņām, pārkaisa bazilika lapiņas, pārslaka balzametiķi.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē