Kvinojas un vistas siltie salāti lapu trauciņos

Karstie salāti
Daina Lapiņa
10. aprīlis, 2019
Komentēt

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs, no Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Nepilnas stundas laikā pagatavojami siltie salāti ir lieliska maltīte darba dienas vakariem, protams, tiem piemīt īpašs noformējums, kas noteikti priecēs arī viesus.
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
45m

Kvinoju izvāra pēc instrukcijas uz iesaiņojuma, atdzesē. Vistu šķiņķīšus sadala gabaliņos, sīpolu un olīvas sasmalcina, arī tomātus sagriež gabaliņos, pētersīļu vai koriandra lapiņas sakapā, liek pie atdzesētās kvinojas. Citrona sulu sajauc ar eļļu, pēc garšas pieber sāli, cukuru un piparus. Mērci pārlej salātiem un uzmanīgi iemaisa.

Saliek kopā pa divām veselām, stingrām salātlapām, izveidojot četrus trauciņus. Salātus sadala lapu trauciņos, pārlej ar saldo čili mērci, pārkaisa sadrupinātus zemesriekstus.

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

Lasi citur

 

 

 

Privātā Dzīve

Vairāk

Receptes

Vairāk

Veselība

Vairāk

Ieva

Vairāk

AutoBild.lv

Vairāk

Māja un Dārzs

Vairāk

Mans Mazais

Vairāk

Astes

Vairāk

Klubs

Vairāk

Santa+