Kvinojas un vistas siltie salāti lapu trauciņos

Nepilnas stundas laikā pagatavojami siltie salāti ir lieliska maltīte darba dienas vakariem, protams, tiem piemīt īpašs noformējums, kas noteikti priecēs arī viesus.
Karstie salāti
Daina Lapiņa
10. aprīlis

Drukāt

Saglabāt

Foto: Andrejs Ņikiforovs, no Izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
30m
Pagatavošana
15m
Kopējais laiks
45m

Kvinoju izvāra pēc instrukcijas uz iesaiņojuma, atdzesē. Vistu šķiņķīšus sadala gabaliņos, sīpolu un olīvas sasmalcina, arī tomātus sagriež gabaliņos, pētersīļu vai koriandra lapiņas sakapā, liek pie atdzesētās kvinojas. Citrona sulu sajauc ar eļļu, pēc garšas pieber sāli, cukuru un piparus. Mērci pārlej salātiem un uzmanīgi iemaisa.

Saliek kopā pa divām veselām, stingrām salātlapām, izveidojot četrus trauciņus. Salātus sadala lapu trauciņos, pārlej ar saldo čili mērci, pārkaisa sadrupinātus zemesriekstus.

Lasi citur

0 komentāri

Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

Pievienot komentāru

Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

 

Veselība

Privātā Dzīve

Mans Mazais

Astes

AutoBild.lv

Māja

Receptes

Dārzs